Lindi Lee Nunziato egy átlagos amerikai nő volt, egészen addig míg be nem ütött nála az "Instagram-modell akarok lenni" láz. Nunziato elképesztő összegeket költött arra, hogy az egyik legsikeresebb modellé váljon, mindent bevetett, amit csak a plasztikai sebészet adhatott neki. Jelenleg 65 ezer befektetett dollárnál (18,5 millió forint) tart, amit kizárólag szilikonra és szépészeti beavatkozásokra költött.

A 31 éves Nunziaton még alig, hogy begyógyultak az átalakítás hegei, de már 1,5 millió követőt gyűjtött össze az Instagramon.

Sokszor mondják, hogy pornósztár, sztriptíztáncos, kacsaszájú vagyok. Bárcsak tudnák, hogy milyen kemény vagyok magammal. Csak egy kisvárosi lány vagyok, akinek nagy mellei lettek. Néha ránézek az Instagramomra, a követőimre és arra gondolok, "milyen sok ember gondolja, hogy menő vagyok". De lehet, hogy vannak olyanok, akik számára a külsőm ijesztő.

- írta kritizálóinak egyszer a modell, aki most leginkább a Roger nyúl a pácban című film egyik szereplőjére, Jessica Rabbitre emlékeztet.