Szeptember elején bombaként robbant a hír, hogy véget ért Vasvári Vivien és Fecsó házassága. A Feleségek Luxuskivitelben sztárja akkor az Instagramján jelentette be a szakítást, és egy darabig úgy tűnt, békében zajlik a különválás. A bejelentés után Fecsó is tisztelettel nyilatkozott az üzletasszonyról, később azonban szó nélkül felmondta közös lakásukat. Vasvári Vivien azóta többször is bizonyította, hogy remekül érzi magát a bőrében, azonban még mindig vannak benne tüskék.

Az üzletasszony Lovász László vendége volt a Sony Maxon futó Lakástalkshow nevű műsorban, ahol többek között mesélt a sportkarrierjéről, és a szüleivel való viszonyáról, valamint könnyek között emlékezett vissza kapcsolatára.

Annyira belefáradtam már, hogy küzdjek egy olyan emberért, aki azt se értékeli, hogy ki van mellette, mije van. Azt nem becsülte, hogy ott a családja. Tehát hogy tényleg ott voltam, reggeltől estig dolgoztam, vittem a gyereket, neveltem. Mostam, főztem, takarítottam, és... (...) Mindig azt kereste, hogy hova menjen, csak hogy ne otthon legyen

– mesélte könnyeivel küzdve Vasvári Vivien, majd hozzátette:

Ott vannak a gyerekeim, tudom, hogy őket fel kell neveljem. Jó mintát kell nekik mutatni, és inkább ne legyen úgymond férfi minta nekik most, mint hogy olyan férfi mintát kapjanak, ami szerintem nem jó

Az üzletasszony elmondása szerint a szakítás óta csak kétszer sírt, és sokkal kiegyensúlyozottabb. Nyitott a szerelemre, de nem kergeti a boldogságot, és nem is küzd megfelelési kényszerrel.