GettyImages-1184531093

Palvin Barbara csizmában terpesztett a Supernation magyarországi fotózásán

2019.11.14. 10:38 Módosítva: 2019.11.14. 10:42

A nagyrészt magyar közreműködőkkel készülő, évente megjelenő Supernation nevű magazin készített egy fotósorozatot Magyarországon Palvin Barbaráról, és a modell azt írja az Instagramon az alábbi posztban, hogy ez a projekt nagyon közel állt a szívéhez. A poszt több fotót is tartalmaz, az egyiken egy gyerekkori kép látható Palvin Barbaráról, szóval érdemes belelapozni.

A fotósorozatból meglepően sok kép bukkant fel itt-ott a neten, elsősorban a Supernation magazin saját Instagramján, kezdve az alábbi pózzal, ami kevésbé visszafogott öltözékben roppant provokatívan hatna.

A Supernation stábja megköszöni Palvin Barbarának a budapesti utazást, többek között az alábbi, függöny mögül kukucskálós képpel.

A fekete-fehér fotókon Palvin Barbara félmeztelen partnere Aczél Tulián, aki a saját Instagramjára szintén posztolt pár fotót a sorozatból, itt és itt lehet megnézni a képeket. Az alábbi posztot a fodrász, Daniel Martin Instagramjáról ágyaztuk be ide.

A projekt fotósa Tombor Zoltán volt (itt az ő Instagramja), és a munkában szintén közreműködő Tombor Nelli Instagramján is van egy közös kép Palvin Barbarával, még októberből. És hogy mindenki rendesen el tudjon töltekezni a leghíresebb magyar modell bájaival még egy kis időre, mutatunk még egy október 30-i fotót, ami ugyanakkor-ugyanott készült, mint az oldal tetején látható borítókép: David Koma divattervező New Yorkban tartott buliján. Palvin Barbara mellett Jennifer Yepez látható, aki modellkülseje ellenére fodrászként dolgozik, amit az Instagramján lehet leellenőrizni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara csizmában terpesztett a Supernation magyarországi fotózásán

A magazin fotója kevésbé visszafogott öltözékkel roppant provokatívan hatna, de Palvin feltűnt David Koma divattervező New York-i eseményén is.

42 · Nov 14, 2019 10:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments