Rubint Réka nyilván a Konyhafőnök VIP kapcsán nyilatkozott a Blikknek, de az interjúban nagyrészt a sztáredző családjáról van szó. Rubint Réka szülei 16 éve váltak el, az édesapa ezután újranősült, majd amikor második házasságának vége lett, visszatalált előző családjához. Rubint Imre idén februárban hunyt el, és lánya ezt nyilatkozta róla:

Most már nem küld jeleket. Édesapám vadász volt, legjobban az erdőben szeretett lenni. Amíg jártam A Konyhafőnök VIP forgatásaira, minden hajnalban megjelent egy vad az erdő melletti házunknál. Aztán egy napon nem küldött se őzet, se vaddisznót.

Családja történetével kapcsolatban, illetve édesanyjára utalva Rubint Réka a következő szomorú részletet is megosztotta:

Hihetetlenül erős nő, 21 évesen eltemette a hat hónapos nővéremet, aki agydaganatban halt meg.

További hírek még rövidebben:

  • Béres Ilona, a nemzet 77 éves színésze azt a pletykát hallotta vissza magáról, hogy rákos. Ez nem igaz, mert ehelyett „elestem, eltört a vállam, azóta kínlódok”, mondta Blikknek.
  • A 24.hu Hargitai Beát idézi a #Bochkor című műsor következő adásából: „én úgy nőttem fel, hogy a nagybátyám a Pamela Andersonnal járt együtt, egy pár voltak, jártak egy évig.”
  • Czippán Anettéknél a következő a felállás, ha a kisfiuk sírva felébred éjszaka: „be kell vallanom, a párom zseniális altatásban és nyugtatásban, ezért inkább rábízom ezt a feladatot”. A Blikkben még nagyon sokat lehet olvasni a témáról, de senki nem tudja, hogy a kis Soma miért ébred fel mostanában ilyen gyakran. 
  • Babát vár Lovas Rozi, aki a Radnóti Színház színésznője, de feltűnik A mi kis falunkban is, szúrta ki a közleményt a Blikk a színház honlapján.
  • És hogy visszakanyarodjunk a Konyhafőnök VIP-hoz, Mihalik Enikő a következő, Görgényi Fruzsinával közös, vicces képpárt posztolta a forgatásról.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Rékának már nem küld jeleket elhunyt édesapja

Rubint Réka arról is beszélt, hogy nővére hat hónaposan agydaganatban halt meg. A mai hírekben még: Mihalik Enikő, Hargitai Bea és PAMELA ANDERSON!

145 · Nov 16, 2019 10:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments