Harsányi Leventével közöl interjút a Blikk. A SzerencseSzombatban látható, 49 éves műsorvezető többek között arról beszél, hogy annak idején Antal Imrétől is kért tanácsot a műsorvezetéshez, és hogy mennyi világsztár fellépése előtt melegíthette be ő a közönséget. A cikkből kiderül az is, hogy maga is szívesen játszik, a 2018-as világbajnokságon például „több millió forintot tehetett zsebre egy jó tippszériát követően”. Arra a kérdésre, hogy mitől tud ilyen eredményes lenni a szerencsejátékban, a következőt mondta:

Rengeteget olvasok sportkönyveket, járok meccsekre, beszélgetek focistákkal, és az is segíthet, hogy már gyerekkoromban a kettős rangadókon magamba szívtam a futball szeretetét. Ennek lehet némi köze hozzá, de az egésznek az alapja benne is van a nevében: szerencse-játék.

A fenti borítófotót a 2015-ös Fonogram-kiosztón készítettük Harsányi Leventéről, Tatár Csilla áll mellette.

További hírek, olvasson még egy kicsit:

  • Kulcsár Edináék második gyermekéről most derült ki, hogy kislány lesz. A híresség egy úgynevezett gender reveal partyt tartott ebből az alkalomból, videó van róla az Instagramon, ahogy megtudják születendő babájuk nemét.
  • Vajna Tímea azt posztolta az Instagramon, hogy Návai Anikó meghívására részt vett a legközelebb januárban esedékes Golden Globes díjkiosztó egy eseményén. Egy szív alakú dekoltázzsal rendelkező miniben volt, a fotókhoz ezt írta: „köszönöm Anikó, hogy nem hagysz otthon szomorkodni és mindig elhívsz a Golden Globe-os eseményekre - így sikerül egy kicsit kiszakadnom a terhek alól, és Te is annyira szeretted Andyt és ő is Téged - még akkor is, ha nem is mondta mindig. A kép kicsit futtában készült és tényleg kancsi vagyok... ha a kamerába nézek”. A posztot egy sírva nevető szmájlival zárja Vajna Tímea.
  • És a 24.hu szúrta ki, hogy Zalatnay Sarolta arról beszélt Szulák Andrea műsorában, hogy annak idején Komár László megkérte a kezét. Alább megtekintheti erről a videót ön is, csak még szólunk, hogy...
  • ...ugyanebben a műsorban (Nyugi! köztünk marad a Life TV-n) Zámbó Krisztián pedig arról beszélt, hogy egyszer ittasan lépett a színpadra egy haknin, és ekkor rúdtáncolt is egyet. Itt van erről a sztoriról a videó.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Harsányi Levente tavaly milliókat nyert sportfogadással

Vajna Tímeát pedig Návai Anikó Golden Globe-os eseményre hívta, „tényleg kancsi vagyok... ha a kamerába nézek”, állapítja meg Vajna Tímea a fotókról.

5 · Nov 17, 2019 10:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments