Egy kellemes őszi hétfő reggelre ébredtünk. Ha a kávé már lefőtt, nincs is más dolga az embernek, mint elmerülni a hazai celeb-világ történéseiben: Vajna Tímea öröklési ügyével kapcsolatban újabb részletek kerültek elő; kiderült, hogy nem fenékig tejfel egy milliárdos egyedüli örökösének lenni. A 24.hu szúrta ki, hogy 13 milliárd adósság is maradt hátra Andy Vajna halálával. L.L. Juniorék továbbra sem jutottak konszenzusra egykori párjával, Charlie pedig arról vallott a Blikknek, hogy még mindig nem tudta feldolgozni Somló Tamás halálát. 

  • Ahogy arról a Velvet is beszámolt korábban, a magyar örökösödési procedúra lezáródni látszik, így Vajna Tímea örökölte meg férje mesés vagyonát. legalábbis eddig így szólt a fáma. Azonban, most a 24.hu kiderítette, hogy a filmproducer komoly adósságot is örökül hagyott. A milliárdos befektetéseket, kaszinókat és egyéb értékeket, valamint  Vajna magyarországi fő érdekeltségeit az AV Investments fogta össze. A korábbi információk szerint papíron, 37 milliárd forintnyi vagyont örökölt Vajna Tímea a férje után. Azonban az, hogy mennyihez férhet hozzá, nem derült ki. Korábban több nyilatkozatban elmondta, hogy a magyarországi hagyatéki tárgyalás után egy durvább meccs várja az Egyesült Államokban. 

A 24 cikkéből kiderült, hogy az AV Investmentsbe vagyonmérlege rávilágított, mióta nem Andy Vajna menedzseli a céget, megnőttek a tartozásai. Mintegy 13 milliárd forint a jelenlegi tartozás, ráadásul a rövid lejáratú kötelezettségek között szerepel ez a tétel. 

Vajna egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

  • Továbbra sem találták meg a közös hangot L.L. Juniorék Lacika felügyeletével kapcsolatban. Kiderült, a zenész kötelezné gyermeke édesanyját arra, hogy mindenkor mutassa be éppen aktuális párját.

Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás

mondta a Blikknek dr. Horváth András, Hopp Csilla ügyvédje 

Szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával. Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle.

Dr. Mester Csaba, a zenész ügyvédje szerint abszolút megalapozott elvárás, hogy ha Lacika anyjának új párja lesz, akkor az apa szeretne vele találkozni.

  • Somló Tamás és Charile gyerekkoruk óta nagyon jó barátok voltak, a zenész nehezen viseli barátja elvesztését a mai napig.

Kint voltam nála a temetőben múlt hét hétfőn a barátommal. Nagyon szeretem, nagyon hiányzik. Egy padban ültünk általános iskolában, első gimiben, onnantól kezdve pedig ő is járta a világot, és én is jártam a világot, aztán az utolsó tizenöt évben szinte minden nap együtt voltunk. Ezt mindenki tudja. Voltak, akik az utolsó húsz évből csak a temetésére jöttek ki. Ő artista volt, én balettos. Egy iskolába jártunk, de szakmai órákra az artisták, a néptáncosok, a balettosok más-máshová. Az Operaházzal pont szemben volt az iskola. Tamástól tanultam ezt-azt, ő vagányabb csávó volt

 mondta el Charlie a Borsnak.