image00011

Vasvári Vivien elvitte már a kisfiát buszozni, villamosozni

2019.11.20. 12:20

Most péntektől vasárnapig lesz a BabaMama Expo a Budapest Sportarénában, és ezzel kapcsolatban Vasvári Viviennel és két gyermekével készült fotósorozat és egy miniinterjú. Utóbbit teljes egészében el lehet olvasni az alábbi legördülő keretesben, mi csak a következő részt emeljük ki belőle, ami arról szól, milyen programokat szokott közösen csinálni a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert, nemrég egyedülállóvá vált híresség a gyerekeivel.

Arianával rendszeresen csinálunk anya-lánya programokat, ő már nagylány, öt éves, így imád velem vásárolni, vagy játszóházba menni, elkísér ide-oda és mindig jól érezzük magunkat együtt. Edwárddal is lehet már programozni, de neki még sokkal szigorúbb a napirendje, így alkalmazkodunk az alvásidőkhöz. Az autókért viszont odavan, elvittem már buszozni, villamosozni is, ami nagy kedvence. Amikor pedig dolgozom, sokat vannak édesanyámmal, aki bébiszitterkedik, de ilyenkor „kiveszem a munkából”.

Íme a fotók!

Hétköznapi titkairól mesél Vasvári Vivien

A minőségi együtt töltött időre esküszik Vasvári Vivien, aki egyedül neveli kislányát és kisfiát, és igyekszik a lehető legjobbat nyújtani mindenben a gyermekeinek. A fiatal édesanya hetente többször szervez anya-lánya és anya-fia napokat, és hármasban is sokat programoznak.

Vasvári Vivien egyedülálló édesanyaként és dolgozó nőként is megállja a helyét, és szeretné a lehető legjobbat nyújtani két gyermekének. A fiatal anyuka nemrég költözött új lakásba a két kicsivel, és bár rengeteg a munkája, arra mindig szakít időt, hogy a gyerekeivel minőségi időt töltsön el. Éppen ezért nem csak együtt, de külön-külön is programozik velük.

Arianával rendszeresen csinálunk anya-lánya programokat, ő már nagylány, öt éves, így imád velem vásárolni, vagy játszóházba menni, elkísér ide-oda és mindig jól érezzük magunkat együtt – avat be hétköznapi titkaikba Vivien. – Edwárddal is lehet már programozni, de neki még sokkal szigorúbb a napirendje, így alkalmazkodunk az alvásidőkhöz. Az autókért viszont odavan, elvittem már buszozni, villamosozni is, ami nagy kedvence. Amikor pedig dolgozom, sokat vannak édesanyámmal, aki bébiszitterkedik, de ilyenkor “kiveszem a munkából” – nevetett Vivi.

A gyerekek között négy év a korkülönbség, de mostanában már ketten is remekül eljátszanak egymással, a közös hármas programok pedig mindannyiuk kedvencei.

– Van itt nálunk egy játszótér, ha szép az idő, minden nap kimegyünk, ott mindketten jól érzik magukat, de otthon is megtaláljuk azt, ami mindhármunknak jó. Abban hiszek, hogy ha dolgozom is mellettük, az együtt töltött idő minősége, hogy olyankor csak egymásra figyeljünk, nagyon sokat számít. Közös programötleteket gyűjtök majd hétvégén a BabaMama Expon is, ami az ország legnagyobb baba-mama rendezvénye, és ahol nekem közönségtalálkozóm lesz. Egy ekkora helyszínen a gyerekeknek is minden érdekes, főleg hogy a hasznos holmikon túl játékokkal is tele lesz az Aréna, a nagyobbak pedig elfoglalhatják magukat a KidExpon, ahol nekik való programok lesznek.

Viviennel a rajongók találkozhatnak a BabaMama Expon november 23-án, szombaton. A rendezvény november 22-24 között lesz a Papp László Budapest Sportarénában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vasvári Vivien elvitte már a kisfiát buszozni, villamosozni

A Feleségek luxuskivitelben sztárja arról beszélt, milyen közös programokat szoktak szervezni a gyerekeivel. A játszóterezésről pl. csomó fotó is van!

334 · Nov 20, 2019 12:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments