Meglepő dolgot árult el magáról az X-Faktor mentora. ByeAlex Lovász László vendége volt a Lakástalkshow című műsorban, ahol arról mesélt, milyen feleséget képzel el maga mellé, illetve egy babát is a kezébe adtak.

Én nagyon konzervatív vagyok a négy fal között. Én hozom a pénzt, karrier, mit tudom én, a feleségem nem dolgozik. Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar

– mondta az énekes.

ByeAlex szerint az a probléma, hogy sok hölgy többre vágyik, és karrierista, holott szerinte akkor igazán értékes egy nő, ha jó feleség és családanya. Ami pedig az egzisztenciát illeti, ha ezt ő nem tudná dalszerzőként és tévés személyiségként megteremteni, úgy érezné, kudarcot vallott.

Egyébként én az erős nőket szeretem, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Nem szeretem a bénákat meg az ingyenélőket. De az előbbi nyilván szereti, ha saját privát szférája van meg karrierje és nem csak a mi van. Szóval ez nem tudom, hogy fog működni a jövőben, lehet hogy sehogy

– mondta ByeAlex.

Az énekes egyébként egy kisbabával is találkozott forgatás alatt. Bár kissé bizonytalanul fogta kézbe az apróságot, végül élete egyik legparább, de egyben legizgalmasabb élményeként beszélt róla. A kislányt nézve azt mondta: neki is kell egy.