Kesha az az énekesnő, akinek a Tik Tok című számot köszönhetjük. A maga idejében hatalmas népszerűségnek örvendő dal hosszú heteken át volt a toplisták élén, az énekesnő azonban nehéz időket élt meg azóta.

2014-ben ugyanis pereskedni kezdett producerével, Dr. Luke-kal. Kesha állítása szerint a férfi 18 éves korában bedrogozta őt, majd felvitte a hotelszobájába, ahol a lány meztelenül ébredt. Édesanyja vallomása szerint lánya nem volt hajlandó kórházba menni, ugyanis nem akart áldozat szerepbe bújni, csupán arra vágyott, hogy énekelhessen.

A szóban forgó eset 2005-ben esett meg, az énekesnő pedig 9 évvel később vette elő az ügyet. A producer azóta is tagadja az ellene felhozott vádakat, azonban a per jócskán megnehezítette Kesha életét a zeneiparban. Mivel nem tudta felbontani a szerződését, éveken át nem jöhetett ki új dallal. Bár az utóbbi időben jelentkezett néhány új zenével, egyik sem hozta meg a kellő sikert. Legújabb daláról azonban érdemes szót ejteni.

Nem is feltétlenül a mondanivalójáról, hanem arról, mennyire megváltozott az énekesnő. Kesha stílusa sosem a visszafogottságáról volt híres, göndör szőke loknijai azonban hosszú éveken át elkísérték. Ezen jegyétől most megvált, és sötétbarna frizurára váltott, valamint úgy döntött, a frufrut is ideje kipróbálni.

A My Own Dance című szám klipjében kulcsszerepet tölt be a müzlievés, illetve maga a reggelizőpehely, mint szimbólum. Az énekesnő a jelek szerint szívesen fogyasztja, vagy mártózik meg benne. Emellett egy izmos, fecskében parádézó férfikoszorú is feltűnik sok egyéb más mellett a klipben, akik szintén a tejes finomságot kanalazzák. Egyelőre tisztázatlan, mit szeretne ezáltal üzenni az énekesnő, így hát Önök kezébe adjuk a találgatás jogát. Egy biztos: Kesha csak azt a táncot nyomja le, amelyiket ő akarja. És igen, az ott a nyakában egy "Bitch" felirat.