Több sztárral is megesett már, hogy egy picit túlphotoshopolták a képüket. Most éppen Meghan Markle került ilyen helyzetbe. Mentségére legyen mondva, nem egy címlapfotóról van szó, és valószínűleg nem is ő kérte, hogy túlságosan is kisimítsák a vonásait, eltüntessék szeplőit. A trükközés mögött egy online divatbolt áll. 

A Boohoo nevű online ruhabolt Twitter-oldalán osztott meg egy képet Meghan Markle-ről, hogy kifejezzék rajongásukat a királyi család tagja iránt. Bár a szándékuk jó volt az agyonretustált képpel, az oldal követőinél nem értek el vele osztatlan sikert. 

Az egyik kommentelő megmutatta a királynéról készült eredeti képet is, melyen tisztán látszanak Meghan Markle szeplői, ellentétben azzal a képpel, amit a Boohoo osztott meg. 

A hozzászólók többek között azt írták, hogy kár volt photoshopolni egy amúgy is szép nőt, sőt, ezzel meg is sérthették Meghan Markle-t. Ezzel  a kommentelők szerint csak azt érte el a Boohoo, hogy semmibe vették Meghan Markle természetes szépségét. Arról már nem is beszélve, hogy a nők így majd olyan sztenderdnek akarnak megfelelni, ami a valóságban nem is létezik.