Kínos pillanatokra került sor Ellen DeGeneres talkshowjának legújabb adásában. A humorista vendége Dakota Johnson volt, aki bár korábban többször is szerepelt már nála, most elég kellemetlenül jött ki szinte minden helyzetből.

Az első kínos bakira akkor került sor, amikor a színésznő közelmúltban tartott születésnapi partijára terelődött a szó. DeGeneres ugyanis érdeklődött a buliról, amire ahogy külön ki is emelte: őt nem invitálták meg. Johnson finoman jelezte, hogy valójában meghívta a humoristát, mire ő körbekérdezte a stábot, hogy miért nem emlékszik erre.

Ezután felmerült Tig Notaro neve is, aki fellépő volt Johnson születésnapján. DeGeneres megkérdezte, milyen volt a humorista produkciója, mire a színésznő túl gyors választ adott.

Egy csomó vicces dolgot csinált. Ő a kedvenc humoristám... mármint, melletted

– próbálta menteni a helyzetet Johnson, akit a közönség kissé lehurrogott, így felpattant a székből és elköszönt, de végül hamar visszaült a helyére, és elnézést kért.

Semmi gond. A múltkor én is beszéltem a kedvenc színésznőmmel, Jennifer Anistonnal

– felelte nevetve DeGeneres.

A műsorvezető ezután elismerte, hogy Notaro valóban nagyon vicces, és az ő születésnapi partiján is remek estet tartott. Erre az eseményre anno a színésznőt is meghívta, és megkérdezte tőle, hogyan tetszett neki a produkció. Johnson kissé pironkodva azt felelte, hogy előbb lelépett, így lemaradt az előadásról.

Ezután DeGeneres Chris Martinról (Dakota Johnson exe)  játszott be egy rövid felvételt egy eseményről, amin Johnson is jelen volt, majd érdeklődött, találkoztak-e. A színésznő kacarászva lerázta magáról a kérdést, majd elkezdtek beszélgetni legújabb filmjéről, így végre fellélegezhetett.

A felvételt a Just Jared oldalán, ide kattintva nézheti meg.