L.L. Junior 38 éves rapper és  volt párja, Hopp Csilla kapcsolata rengeteg figyelmet kap most a sajtótól azt követően, hogy autóbalesetben elvesztették három éves fiukat, Dávidot. A pár másik közös gyermeke, Lacika eddig túlnyomórészt édesapjánál volt, és a felek között vitatott kérdés volt a láthatás. A legújabb fejlemény az ügyben az, hogy L.L. Junior beleegyezett, hogy legyen az édesanyánál egy egész hétvégét közös kisfiuk, Lacika, írja a Bors. Mindez azért nagy fordulat, mert a Fekete vonat egykori tagja és volt partnere között annyira rossz volt a viszony a legutóbbi időkig, hogy pár héttel ezelőtt rendőrt hívtak rájuk egy veszekedés miatt.

Hopp Csilla többek között a következőt nyilatkozta a lapnak volt párjával kapcsolatban, akinek polgári neve Lesi László:

Laci varázsütésre megváltozott, és na­gyon rendes velem. Olyan, mint régen. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
L.L. Junior megenyhült, kisfia egy hétvégét az anyjánál tölthetett

L.L. Juniorra és volt párjára pár héttel ezelőtt még rendőrt hívtak, úgy veszekedtek, de úgy tűnik, „varázsütésre” békülőben vannak.

9 · Nov 27, 2019 10:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments