Ezúttal Schobert Norbert volt Kadarkai Endre Egyszóval című műsorának vendége, ahol korábban már Dallos Bogi vagy éppen Jakupcsek Gabriella is megfordult. A fitnessguru/üzletember többek között arról is beszélt, hogy nem bánta meg, hogy Benke László mesterszakács temetéséről fotót posztolt, amit később le is vett közösségi oldaláról, és amiről a Velvet Podcastjában is beszélt.

Ezenkívül több markáns gondolatát is megosztotta Kadarkai Endrével. Például azt, hogy a fogyás területén magát tartja a legjobbnak Magyarországon, és nem foglalkozik a negatív kritikákkal. Sokan azért nem, vagy csak fenntartásokkal hisznek neki, mert nem orvos, a 120 kilós, cigiző doktortól meg bezzeg elfogadják a gyógyszert, ha ír fel nekik, hogy lefogyjanak. 

Schobert Norbert egy picit politizált is. Kifejtette, ha találna olyan embert, akiben maximálisan megbízna, beállna a politizálásba is. Most viszont erre nem megfelelőek a körülmények, szerinte a magyar társadalom nagyon szét van szabdalva, és nem tisztelik/fogadják az övéjüktől eltérő véleményt.

A teljes videót alább tekintheti meg.