Rémisztő felvétel került elő a minap az X-Faktor versenyzőjéről. Manuelt hazafelé menet vette körbe egy csoport, akik szert követeltek a fiatal énekestől. Miután nem törődött velük, támadói rugdosni és ütlegelni kezdték.

A szóban forgó videót azóta eltávolították a Facebookról, Manuel azonban megszólalt az üggyel kapcsolatban, egyszer és mindenkorra pontot téve a dolog végére - szúrta ki a Blikk.

Kikerült rólam egy két-három éve készült videó. Egyszer leírom ide, hogy mi történt, aztán többet nem is foglalkozok ezzel, mert felesleges, és jobb dolgom is van. Fogalmazzunk úgy, hogy nem kedveltek a lakótelepen, megtörtént, ami a videón látható, és rá körülbelül egy évre már jóban lettem a társaság egy részével. Ezért is lepett meg, hogy felkerült egy olyan videó, amivel igazából csak maguknak okoznak nagyobb cinket a rajta látható fiúk. Beszéltem velük telefonon, és ők sem tudják, melyik ismerősük rakta fel a videót. A lényeg, hogy már rég bocsánatot kértek tőlem, és ez az ügy le van rendezve. Gondolom, valakinek még mindig szúrom a szemét, és azt hitte, ez nagyon meg fog hatni engem. Amióta kezdem elérni a céljaimat, sok ilyen van, de szerencsére megtanultam kezelni. Megtanultam értékelni azokat az embereket, akik szeretnek és így könnyű leszarni az ehhez hasonló dolgokat

– írta a fiatal énekes, aki korábban beszámolt arról, hogy nehéz gyerekkora volt. Apja rendszeresen bántalmazta, emellett drogproblémái és rendőrségi ügye is volt, mára azonban már maga mögött hagyta ezt az életet.