Újabb Facebookos veszekedés indult útjára a minap. A múlt héten a Velvet is beszámolt arról, hogy Gáspár Győzőék autóbalesetet szenvedtek, ugyanis beléjük rohant egy másik jármű. A mulatós zenész ebből megpróbált viccet csinálni, ám a dolog nem úgy sült el, ahogy remélte.

MC Hawer azzal viccelődött, hogy a Gáspár család éppen a Ga-Spar nevű üzlet megnyitójára tartott, amikor megtörtént a karambol. Bár a bejegyzést nem sokkal később eltávolította, Gáspár Bea már észrevette, és reagált is rá.

Gáspár Bea videóban üzent a zenésznek, amelyben elmondta, hogy nem ezt várta tőle, és hogy szerinte mindezt öt perc hírnévért, valamit azért csinálta, hogy az általa szóviccbe helyezett üzletlánc támogassa az alkoholfogyasztási igényeit. MC Hawer nyílt levélben válaszolt a Gáspár családnak.

Nyílt levél Gáspár Beának. Kedves Bea! Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz. De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts. Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt. Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam. Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem rögtön töröltem is. De mégis láttad. Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan? A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik. Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom. Nem. Nem vagyok háttérbe szorítva. Nem 5 perc hírnévért csinálom. Előbb voltam ismert zenész, mint Te celeb...

– írja posztjában MC Hawer, amit azzal zár, hogy ő már kigyógyult az alkoholizmusból.

FRISSÍTÉS

A mulatós zenész nem állt meg a nyílt levélnél. Gáspár Evelin Instagram-sztorijában osztott meg egy képernyőfotót, amin MC Hawer azt írja kommentben, hogy Gáspár Beának német szeretője van.

Jó tudni, hogy anyámnak szeretője van, meg hogy válnak a szüleim. Szánalmas, hogy mennyire sok beteg, unatkozó és szerepelni vágyó celeb van! Nem értem, az ilyen celebek honnan veszik a bátorságot ahhoz, hogy a családomat rágalmazzák

– írja Gáspár Evelin, a következő sztorijában pedig annyival folytatja, hogy számára az lenne az ideális Black Friday, ha 70%-al kevesebb lenne a hülye.