Tegnap írtuk meg, hogy az X-faktorból frissen kiesett Bagdi Enikő eltűnt a nyilvánosság elől, holott interjúkon lett volna jelenése. Nos, azóta az RTL Klub stábjának sikerült őt elérnie, tudósít a Blikk, tehát újra van életjel a 20 éves énekesnőtől. Bagdi jól van, de azon kívül, hogy szüksége van egy kis időre, hogy feldolgozza a vele történteket, többet most sem mondott, viszont szintén a Blikk megtalálta az alábbi videót, ami még a kiesés előtt készült, és amin Bagdi azt mondja, hogy arra számít, hogy távozni fog a műsorból. Hát ez be is jött.

Még egy pár rövidhír:

  • Gáspár Laci, az X-faktor zsűritagja arról tett ki egy posztot az Instagramjára, hogy a feleségének „korrekciós mellműtéte” lesz. Ezt természetesen nem puszta közlési vágyból verte nagydobra, hanem a dokit reklámozza a poszttal.
  • Motorbalesetéről nyilatkozott a hirtelen szélesebb rétegeknek is ismerőssé vált Ismerős arcok énekese, Nyerges Attila. Azt mondta a Blikknek, hogy gyakorlatilag megsemmisült a lépe egy autóval való ütközésben, úgyhogy felújíttatja a motorját, aztán eladja.
  • Szintén a Blikk írja, méghozzá a Sláger TV Drága családom című műsorára hivatkozva, hogy Emilio új projektje az, hogy roma szépségversenyt szervez.
  • Ambrus Attila soha többé nem akarja látni az anyját. A Viszkissel Kadarkai Endre jelentetett meg interjút a Youtube-on az Egyszóval sorozatban, és ebből kiderül, hogy Ambrus akkor veszett össze édesanyjával, amikor a szektataggá vált asszony azt mondta, vallási okokból nem hajlandó újranősülő fiát az oltár elé kísérni.
  • Sztarenki Dóra pedig elvágta, majd megégette magát A Konyhafőnök VIP-ben, találta meg az RTL Klub alábbi videóját a 24.hu.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: 3 nap után előkerült Bagdi Enikő

Az X-faktor kiesőjének időre van szüksége, Ambrus Attila viszont nem akarja többet látni az anyját, Emilio pedig roma szépségversenyt szervez.

8 · Dec 04, 2019 09:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments