Szegény Josh Brolinnak nincs elég baja az intim testtájaival, most a segglyukát is leégette, tette közzé a Deadpool és a Bosszúállók 51 éves, Oscar-jelölt, nemrég Budapesten járt sztárja az alábbi Instagram-posztban. A sérülésre azért került sor, mert „perineum sunning” néven egy olyan trend terjed az internetnek az ezotériára fogékonyabb bugyraiban, ami szerint a segglyuk környékét kell napoztatni, mert ezen a testtájékon az ember több energiát és/vagy D-vitamint vesz fel. Sajnos a filmekben Thanos főgonoszt alakító színésznek nem igazán jött be a segglyuknapoztatás.

Amint azt a Page Six is szemlézte, Josh Brolin a következő, trágárságokkal tűzdelt beszámolót tette közzé tapasztalatairól:

Kipróbáltam ezt a perineum-napoztatást, amiről annyi szó van, és az én tanácsom az, hogy NE csinálja senki olyan sokáig, mint én. Őrülten leégett a segglyukam, shoppingolnom kellett volna a családommal, de ehelyett azzal töltöm a napot, hogy jegelem a területet és aloéval meg égésre való krémekkel kenegetem, olyan súlyos a fájdalom. Nem tudom, ki a fasz találta ki ezt az ostoba szarságot, de akárki is volt, kurva anyját. Komolyan.

Tegyük hozzá, hogy a segglyuknapoztatást ajánlók is hangsúlyozták, hogy a kezelésből rövid idő is elég, szóval Josh Brolin tényleg csak magára vethet. A végbélbarnítást is propagáló egyik influenszer egyébként az alábbi Ra of Earth, aki többek között saját vizeletünk nyakalásának gyakorlatát is jótékonynak tartja, ezt Madonna próbálta ki a napokban.

Nézegesse ön is Ra of Earth Instagramját, hátha Josh Brolinhoz és Madonnához hasonlóan ön is tanul valamit! Alább például azt lehet megnézni, milyen hasznos, ha az ember szappan helyett kosszal mosakszik.