A rajongók reményüket fejezték ki azzal kapcsolatban, hogy Ye-Kanye „milliomos” West nem allergiás az ezüstszín festékre, ugyanis legújabb művészeti produktumának, a Mary című operának bemutatóján talpig kipingálva csapott egy nagyobbacska felhajtást. Persze nem buli egyedül radiátorlakkban parádézni, így az istenfélő rapper minden szereplőt és stábtagot is kötelezett az újhullámos jelmez viselésére.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Blending in today. Mary Opera. 🙏🏾 #kanyewest #sundayservice

Kanye West (@kanyew.est) által megosztott bejegyzés,

West az utóbbi időben teljesen alávetette magát a vallásos pátosznak, legújabb dalaiban még feleségét, Kim Kardashiant is arra intette, hogy shoppingolás és Insta-posztok helyett inkább a templomban dicsőítse az Urat. Ye legújabb albuma után most egy operával borzolja a kedélyeket, egy gospel kórussal kiegészülve. A történet veleje egy bibliai történet természetesen, ehhez pedig saját dalai átdolgozását használta. Az előadás egy hajón, ebből fakadóan pedig egy vízparton manifesztálódott, ráadásul nem csak maga West bújt bádogember-jelmezbe, hanem a teljes stáb tetőtől talpig ezüstre volt festve.

Természetesen az internet népe rögtön reagált a szürreális performace-ra, és a debütálás óta számos mém készült West hacukájáról.