Solti Ádám és kedvese már az első randevújukon megbeszélték, hogy mindketten szeretnének gyermeket. 5 éve próbálkoznak, azonban Kis Bernadett ez idő alatt csak egyszer tudott teherbe esni, és ekkor is méhen kívüli terhességet állapítottak meg nála. A pár azonban nem adja fel.

Fél évtizednyi próbálkozás után úgy döntöttek, belevágnak a lombikprogramba. A beavatkozás nem egyszerű, ugyanis Bernadettnek naponta háromszor kell injekciót kapnia, amelyet párja ad be neki.

Rengeteg vizsgálaton estünk át, szerencsére kiderült, nincs szervi bajunk, egészségesek vagyunk, tulajdonképpen senki nem tudja, miért nem sikerült még teherbe esnem . Korábban attól féltem, hogy nem illünk össze életem szerelmével, mert a testünk, a szerveink egyszerűen nem passzolnak egymáshoz . Van ilyen, de a méhen kívüli terhesség bebizonyította, hogy nem ez van

– mesélte Solti Ádám felesége a Story magazinnak.

Igazságtalannak éreztük az élettől, hogy mindez velünk esik meg. Olyan sok rémes sztorit lehet hallani, mi történik a gyerekekkel szerte a világban, nekünk pedig, akik sok szeretetet és biztonságos életet tudnánk adni egy babának, nem sikerül. Ugyanakkor hálát is érzünk, hogy a lombikprogramnak köszönhetően lehet babánk

– folytatta a színész.

A párnak nincs könnyű dolga, azonban nem ijednek meg a nehézségektől, a közös cél pedig még inkább megerősíti a kapcsolatukat.