Solti Ádám és barátnője, Kis Bernadett már a Nyerő páros forgatásakor is beszéltek róla, hogy egy ideje babát szeretnének, de valahogy sehogy sem akar összejönni. Akkor merült fel ez a téma, amikor kiderült, hogy Vasvári Vivien az egy hónapos kisfia mellett ismét teherbe esett. Vivien akkor azt tanácsolta a lánynak, hogy - ahogy azt manapság mondani szokták - ne görcsöljön rá, és akkor sikerülni fog.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤🌊 #mybetterhalf #loveyou #kiss #sea #sunshine #kisbernadett #throwback #toourholiday

Solti Ádám (@soltiadam) által megosztott bejegyzés,

A páros most a Story magazinnak részletesebben is kifejtette, mit jelent ez a gyakorlatban, és hogy mit tettek azért az elmúlt három évben, hogy a gyerekük végre megfoganjon. Azt mondják, mindketten kivizsgáltatták magukat, és az orvosok egyiküknél sem találtak fiziológiai eltéréseket, csupán egy gyerekkori baleset miatt Ádám spermái kevesebben vannak, és lassabbak egy kicsit a kelleténél. Így alighanem másban kell keresniük a sikerteleség forrását, bár elég probléma az is, mondják, hogy túl irányítottak lettek az együttléteik. 

Egy idő után úgy éreztem, hogy azokon a bizonyos, hónapról hónapra ismétlődő nehéz napokon gyászolok

- nyilatkozta Bernadett a lapnak.

Pár hónapnyi próbálkozás után azonban teherbe esett, de iszonyú fájdalmak kezdték gyötörni, majd kiderült, hogy méhen kívüli terhessége van. Mivel ez életveszélyes, a magzatot műtéti úton azonnal el kellett távolítani, ahogy a lány petevezetékét is, ahova az embrió beágyazódott. Ez azonban azt jelenti, hogy a teherbeesés esélye 25 százalékkal csökkent. Ennek ellenére, azt mondják, továbbra sem adják fel. 

Arról az interjúban nem esett szó, hogy mi van az esküvővel, pedig ugye