Baukó Éva beszólt a hazai bulvármédiának, és azt ígérte, leleplez egy énekesnőt és egy műsorvezetőt

2019.12.13. 08:39 Módosítva: 2019.12.14. 08:25

A péntek reggel izgalmas konspirációkkal teli, akad itt minden, mi szem-szájnak ingere: többek között Baukó Éva kritikát fogalmazott meg Vasvári Viviennel, és a teljes hazai bulvármédiával szemben, illetve belengette, hogy leleplez egy MTV-s műsorvezetőt, és egy, a TV2 gondozásában befutott énekesnőt. Izgatottan várjuk a fejleményeket. Közben Szalay Kriszta ügyében is történt változás, a médiavisszhangnak hála az önkormányzat leállította az építkezést. Illetve a The Jackson 5 gyűrűk másolatát ajánlotta fel az egyik ékszercég a Jónak lenni jó! kampányhoz.

  •  Baukó Éva újabb posztban fejtette ki, hogy a hazai bulvár alakulása kiábrándító,  mivel olyan embereket emel piedesztálra, akik nem érdemlik meg. Konkrétan,  Vasvári Viviennel, illetve a teljes magyar médiával kapcsolatban fogalmazta meg negatív véleményét. Vasvári nem kommentálta az ügyet. Az egykori Való Világos az utóbbi időben nagyon berághatott a hazai celeb-világra, ugyanis egy korábbi interjúban is keményen fogalmazott a közszereplőkkel kapcsolatban. 

A kritikai kiszólásnál azonban sokkal érdekesebb, a poszt alatti kommentek között olvasható felvetés Baukótól:

Az összes újságírónak üzenem van még 2 celebem : kurva nagy nevek, jövő héten jön az egyik, ő férfi, az M1 műsorvezetője, a másik egy énekesnő, aki a Tv2 tehetségkutatójában tűnt fel!!! Kezdjük! Hulljon a férgese!!!!

- írta az egykori műsorvezető. Mi remegve várjuk, hogy mi lesz ennek a vége.

  • Ahogy azt korábban a Velvet is megírta, Szalay Kriszta komoly bajba került, háza repedezni kezdett egy, a szomszédjában folyó építkezés miatt. A Blikk legújabb cikkéből kiderül, hogy a szomszédai jelezték, elkezdik építeni a támfalat, amiért a színésznő hosszú hónapok óta könyörgött, az önkormányzat pedig ideiglenesen leállította az építkezést.

Annyiban gyorsult fel az ügy, hogy az önkormányzat utolsó lehetőségét bedobta, ideiglenesen leállította az építkezést, és – elvileg – kötelezték őket a veszély elhárítására. Tegnap még nagyobb munkagödröt ástak, előkészítve a támfalnak a helyet. Ma az üresen tátong, tegnap kb. 4 óra óta és esik

– tudatta a színésznő a Blikkel.

A Ripost arról értekezett, hogy egy ékszerház Michael Jackson családi formációjának gyűrűit készítette el a Jónak lenni jó! kampányához. Az eredeti ékszer másolata egy briliánsra csiszolt gyémántokból álló gyűrű, amiben hét darab kő található. A hét kő pedig az öt The Jackson 5 énekest, valamint az édesapjukat, Joe Jacksont és az édesanyjukat, Katherine Jacksont szimbolizálja. 1 millió forint a kikiáltási ára.