Vészesen közeledik a Karácsony, amelynek apropójából újabb két hölgy is dögös fehérneműre váltott. Bár nem csupán vörös és zöld színekben pompáznak, az ünnepi hangulatot azért megtartották.

Vasvári Vivien egy csipkés fekete body-t mutatott be követőinek, amely elmondása szerint a jelenlegi kedvence. Az üzletasszony szerint mindig érdemes odafigyelni a megfelelő fehérnemű kiválasztására, hiszen az egész napját is meghatározhatja, mit visel éppen a ruhája alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Napjaimat sokszor meghatározza, hogy mit viselek a ruha alatt. 🤪 Egy kényelmes, de szexi fehernemű még magabiztosabbá tesz. 😊 Ez a csodaszép csipkés body a legnagyobb kedvencem! 😍 A @baci_lingerie_magyarorszag karácsonyi luxus kollekcióját, köztük ezt a bodyt is megtaláljátok az Arena Mall üzletükben. 🎁 Vagy a webáruházból is tudtok rendelni a www.bacihungary.com oldalról. 😍 Szerintem egy különleges fehérnemű a karácsonyi ajándék kiegészítőjeként elengedhetetlen. 🎄🎁🎀 (Ja, és ne felejtsetek el szilveszter éjszakára piros bugyit venni! 💃🏼) Ti hisztek a babonákban? Nektek mit hoz a Jézuska? 😇 #vasvarivivien #happy #christmas #sexy #fashion #style #bacilingerie #arenaplaza #reklam #hirdetes #mom #life #baci #lingerie 🎁

💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Irina Shayk egy szelfit posztolt Instagram oldalára, amelyen meglehetősen ízléses dekoltázst villant. A bejegyzés szövegéből pedig kiderül, hogy ő is egy ismert márka melltartóját viseli. Na, meg persze egy mackó is feltűnik a képen, ha esetleg nem vette volna észre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@intimissimiofficial ❄️🎅🏽 #intimissimi

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,