Erős Antónia a mai Reggeli egyik vendége volt, ahol leginkább gyerekeiről, a 2009-ben született ikertestvérekről, Szonjáról és Mátyársól beszélt. A híradós férje is szóba került, akivel nagyon praktikusan leosztják egymás között, kinek mi a dolga. A műsorvezető időbeosztása miatt párja hozza-viszi a gyerekeket az iskolába, de babysitter segítségét is kérték már. Bár férje házasságuk első évében még nem kérte, hogy vonják ki őt a nyilvános megjelenések alól, azután már szerette volna, hogy lehetőleg ne kerüljön a kamerák elé. 

A gyerekeket illetően olyan megállapodásra jutottak, hogy csak akkor mutatják meg őket, ha nagyon indokolt, így például az első születésnapjukon készült róluk egy fotósorozat a média számára, és a Best magazin téli lapszámának címlapján is szerepelnek, édesanyjukkal együtt. 

Azt is megbeszéltük, hogy azért az sem járja, hogy olyan, mintha dugdosnánk őket, pedig megvan mind a két fülük. Nyilván, az emberekben van egy érthető kíváncsiság. Azt nem szeretnénk, ha naponta szerepelnének, hacsak nem saját produkcióik okán, de az egy másik történet

- fejtette ki véleményét Erős Antónia. 

A gyerekek, akik pedig nem ódzkodnak a szerepléstől, azt is szóvá tették a híradósnak, hogy amikor az anyjuk néha képet tölt fel róluk, miért csak a hátuk látszódik a fotón. A Best magazinos fotózást is nagyon élvezték, a stáb is megdicsérte őket, hogy milyen profin viselkednek. 

Tudod, hányszor hallom, hogy mikor lehet már Youtube-csatornám?

- mondta Erős Antónia a műsort vezető Lakatos Márknak, aki arról beszélt, hogy a Z generáció szülötteinek már egyáltalán nem okoz problémát a szereplés. 

A két gyermekem egy picit exhibicionista

- erősített rá Lakatos Márk állítására a híradós. 

Ugyanakkor csak olyan dolgokat árul el családtagjairól, amikről úgy gondolja, ők is elmondanák magukról.