Berki Krisztián és családja (azaz szerelme, Berki Mazsi, valamint lánya, Nati) jelenleg a Walt Disney World nevű vidámparkban vannak Orlando mellett, hiszen amint a híresség a múlt héten írta az Instagramra:

Natkó nagy álma, hogy találkozhasson az ott „élőkkel” élőben.

Berki Krisztián idézőjelbe tette a fenti mondatban az élőkkel szót, hogy egyértelmű legyen, hogy ő tudja, hogy Miki egér igazából nem egy élő személy. Ha nem teszi idézőjelbe, lehet, hogy azt gondoltuk volna, hogy Berki Krisztián erről mit sem tud, szóval jobb az egyértelműség!

De nem is ez a lényeg, hanem az, amit a Blikk ír: nyilván felbuzdulva az őszi főpolgármester-választáson elért eredményén, Berki Krisztián úgy döntött, hogy pártot alapít. Többek között a következőt nyilatkozta Disney Worldből:

Összerakjuk a pártot, én leszek a miniszterelnök-jelöltje. Akárhogy is, 2022-ben bejutunk az országgyűlésbe. Tudom, hiszen sikerre vagyok ítélve, egyszerűen hiányzik belőlem a hiba.

További hírekre a pártról február 14-én lehet majd számítani.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Krisztián Disney Worldből üzeni, hogy ha hazajön, pártot alapít

„Összerakjuk a pártot, én leszek a miniszterelnök-jelöltje. Akárhogy is, 2022-ben bejutunk az országgyűlésbe. Tudom, hiszen sikerre vagyok ítélve” – nyilatkozta Berki a Blikknek.

396 · Dec 24, 2019 09:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments