Borzasztóan nehéz év áll L.L. Junior rapper mögött: elhunyt barátja, illetve producere, Lakatos Róbert Kálmán, majd pár hónappal később kisfiát is elveszítette autóbalesetben. A zenész most a hitben, közelebbről a Hit Gyülekezeténél keres támaszt, és pár órával ezelőtt a következő videót és karácsonyi üzenetet tette közzé a Facebookon.

Ez most eléggé szívfacsaró karácsony, de sosem felejtjük el szeretteinket!!! Most még szomorúan, de a Szent Szellem vigasztalásával kívánunk meghitt, boldog karácsonyt mindenkinek!

– tartalmazza a fenti üzenet. Az üzenetből a Szent Szellem kifejezés talán meglepő lehet azoknak, akik nem ismerik a kisebb-modernebb keresztény egyházakat-gyülekezeteket, ők szokták ugyanis ezt a kifejezést alkalmazni a történelmi egyházak által Szentléleknek nevezett isteni személyre. A „Szent Szellem” kulcsszóra rákeresve az első két találat a Jehova Tanúi és a Hit Gyülekezete egy-egy oldala, míg ez a katolikus oldal részletesen kifejti, hogy a történelmi egyházak miért nem használják ezt a megnevezést.

L.L. Junior a barátjának állít emléket az alábbi videó, a rapper tegnap jelentette meg a kisfia emlékére íródott dalt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
L.L. Junior már a Hit Gyülekezete szóhasználatával kíván boldog karácsonyt

„Ez most eléggé szívfacsaró karácsony, még szomorúan, de a Szent Szellem vigasztalásával kívánunk meghitt, boldog karácsonyt mindenkinek!” – írja a rapper.

12 · Dec 24, 2019 03:43pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments