Tegnap már megmutattuk, milyen csodásan feldíszített fák mellett pózolnak a hírességeink, és azt is, hogy szinte a felismerhetetlenségig lefogyott Adele. Most azonban jöjjön 2 olyan magyar sztár, akinek a karácsonya enyhén szólva is rendhagyó. 

Mi magunk sem gondoltuk volna, hogy Bódi Sylvi és ByeAlex egyszer majd egy közös cikkben szerepel, de íme, most mégis elérkezett az idő. 

Bódi Sylvi

A modellről már többször is írunk az utóbbi időben, hiszen Bódi Sylvi éppen a Fülöp-szigeteken teszi szebb és környezettudatosabb hellyé a bolygónkat. Karácsonykor több mint 4 órán át takarított, hogy rendet teremtsen maga körül. A nem éppen idilli tisztaságúnak mondható környezetét még le is videózta

ByeAlex

Az énekesnek idén még karácsonyfája sincs, ezért nem is egy meghitt ünnepi, hanem egy koncerten készült képet posztolt. Sőt, még a karácsonyi menüről is lemondott, ugyanis halkonzervet evett. 

Nem tudok nektek “faalattpózolóscelebfotóval” szolgálni... Akiket szeretek azokat a magam módján egész évben szeretem. Drága cuccokat lehet venni pénzért, de egymásnak őszintén örülni a legfaszább

- írja közösség oldalán.