A hét elején számoltunk be róla, milyen rendhagyó, hó- és karácsonyfamentes üdvözlőlappal kívántak boldog karácsonyt Vilmos hercegék. Öccse, Harry herceg és felesége, Meghan Markle is kissé bizarr képpel üdvözölte követőiket. Bár a fotó legnagyobb attrakciója a kép közepén látható, idén született Archie lehetne, édesanyja photoshop-gyanús arca sokkal feltűnőbb. 

Nem ez az első alkalom, hogy photoshopolták Meghan Markle képét, de ezen a mostani fotón nagyon ügyetlenül csinálták, és igazából nem is értjük, miért volt rá szükség. A királyi család párjának karácsonyi képén ugyanis úgy tűnik, mintha Meghan Markle fejét teljes egészében odaphotoshopolták volna.

A kép középpontjában a kis Archie áll, akinek vonásai tisztán kivehetőek, míg a háttérben lévő szülei vonásai már elhomályosulnak, mivel a fényképezőgép nem rájuk fókuszált. Mégis, Meghan Markle arcvonásai élesen láthatók, noha körülötte minden sokkal homályosabb. Olyan érzése támad a fotót nézőknek, mintha valaki utólag megbuherálta volna a karácsonyi üdvözlőlapot, nem csoda, hogy sok twitterező  kiakadt a képre