Szenteste hunyt el a Trónok harca színésze

2019.12.29. 10:01

Egyre több szomorú hírrel szolgál az idei év vége. Nemrégiben hunyt el Benkő Dániel, illetve a napokban derült ki, hogy karácsony másnapján a norvég hercegnő exférje is véget vetett életének. Most sajnos újabb taggal bővült ez a lista: a Mirror információ szerint éppen szenteste halt meg Alfie Allen testdublőre, Andrew Dunbar.

A 35 éves férfinak sokan sikeres karriert jósoltak színészként, ám ő leginkább DJ karrierjére koncentrált. Dunbar a Trónok harca című sorozatban az Alfie Allen által megformált Theon Greyjoy-hoz állt közel, ő volt ugyanis a karakter arcát adó színész testdublőre.

Hogy mi okozta a színész-DJ váratlan halálát, azt egyelőre nem tudni, kollégái közül azonban többen is megemlékeztek róla, köztük Alfie Allen is.

andrewdunbar
Fotó: Instagram/alfieeallen

Andrew Dunbar egy olyan színész volt, aki Theonként is megállta a helyét a Trónok harcában. Hihetetlenül sokkol és elszomorít a hír, hogy elment közülünk. Ilyen fiatalon elveszíteni egy szerettünket, csak elképzelni tudom, min mehet keresztül a családja. Legyen neked könnyű a föld, Andrew

Nyugodjék békében.