Vajna Tímea az előző szezonban is Aspenben síelt, elment tehát idén is, és ott töltötte a szilvesztert. Nemrég publikált egy 24 óra után automatikusan eltűnő Instagram Storyt, amiben először az látszik, hogy a bulin egy őszes hajú és szakállú, fejkendős férfi személyében megtalálta a legnagyobb partiarcot, de aztán az évtizedforduló pillanatáról egy következő videórészlet feliratában így mesél:

Éjfélkor éreztem magam a legmagányosabbnak, amikor mindenki ölelgette, puszilgatta egymást. Én meg a pultnál álltam egyedül. Csak a pezsgő segített.

Vajna Tímea azért feltehetőleg nem volt mindig egyedül az aspeni síelés során. „Love u”, azaz kb. „imádlak” felirattal megosztott például egy 2,4 millió követővel rendelkező influenszer, Carmella Rose alábbi pezsgőzős videójából egy képet. A felvétel szintén Aspenben készült.

Hát így ment Carmella Rose orrába a pezsgő Aspenben. És ha már Carmella Rose-nál tartunk, a hölgy következő posztjától, reméljük, önnek is szebb lesz az új éve.

További hír Vajna Tímeáról még az óévből, hogy Aspenben sötétebb barnára festette a haját. Ezt az alábbi poszttal, egy fürdéshez nem használható Gucci-fürdőruhában mutatta meg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea éjfélkor érezte magát a legmagányosabbnak Aspenben

Csak a pezsgő segített neki, írja, amit a jelek szerint Carmella Rose influenszerrel együtt is fogyasztottak, akinek az orrába ment a pezsi.

75 · Jan 02, 2020 10:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments