Bár már 3. napja 2020-at írunk, a legfiatalabb Jenner lány most emlékezett meg a szilveszteri buliról. Instagram bejegyzése szerint picit túltolta a tequilázást, melynek eredményeképpen a keblei is majdnem megszöktek a ruhájából.

Persze Kylie Jenner egyáltalán nem bánja ezt, és nagyvonalúan meg is osztotta a pillanatot követőivel. A szökni akaró mellekért lapozzon!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

when the tequila hits 😂🎉🎈🥂

Kylie ✨ (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Irina Shayk ismét egy homokos tengerpartra látogatott el, és szokásához hűen kapott az alkalmon, hogy készítsen magáról egy bikinis fotót. A modell egyébként Costa Ricán sütteti magát, ha valaki kíváncsi lenne a lélegzetellátó háttér helyszínére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day 2 @fscostarica

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

Azt már tudjuk, hogy Britney Spears 2019-es éve javarészt a jógázásról szólt. Az énekesnő űzte a sportot egymaga, de néha a párja is beszállt az edzésekbe. Britney legújabb videójában a kertjében kalauzol minket körbe, megmutatja a kutyáit, majd bikiniben áll neki a jóga-rutinnak. A bejegyzés mellett arról értekezik, mennyire hálás az anyatermészetnek és magának a jóga jelenségének.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

In 2020 I will be doing a lot more acro yoga and the basics for yoga …. I’m a beginner and it’s kind of hard to let go …. learning to trust and letting someone else hold your body 😳 !!! I have a lot of things I keep bottled up so I have to keep my body moving !!!! Thank God for Mother Nature …. she’s really no joke …. she grounds me and helps me find my feet and always opens my mind when I step outside …. !!!! I was lucky today with this beautiful weather 🍀🍀🌸🌸🌸☀️ I just flew in from a trip with my family and I ran a 6.8 speed outside my house for a 100 meter yard dash ... I did 6 in high school so I’m trying to gain speed !!!! I hurt my thigh so I apologize if my legs look swollen 😔😔🙄🙄🙄. I hope you all have a wonderful new year and GOD SPEED !!!!! PS I’m so cool with my tennis shoes and yoga 🧘‍♀️ it’s the new thing you know 😹😹😹😜😜 !!!!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés,