Sosem volt titok, hogy néhány híresség a tengerpart hűs homokjában tölti a karácsonyt. A soron következő celebhölgyek is így tettek, vagy legalábbis a szeretet ünnepe után útra keltek, hogy megmártózzanak a habok között.

Irina Shayk elég sokat szexizik mostanában, és most hétvégére is tartogatott egy dögös képet. Bradley Cooper volt felesége egy tündöklően kék vizű tenger partjánál dobta le a bikini felsőjét, és egy tangán kívül semmit sem visel. A kevesebb persze néha több!

Alessandra Ambrozio sem hagyta követőit szexi tartalom nélkül. A modell egy piros bikiniben mutatta meg kerek fenekét, a bejegyzés mellett pedig mellékesen közölte, hogy ő bizony mindig vakációzni van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Partiu .... Férias !!! 🏖😄🙌 #foreveronvacation 📸 @ingefonteyne

Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) által megosztott bejegyzés,

Végül, de nem utolsó sorban be feledkezzünk meg kedvenc Victoria's Secret angyalunkról, Candice Swanepoelről sem. A modell az elmúlt napokban szinte kivétel nélkül posztolt valami dögös, általában topless fotót. Ezt a jó szokását ma is megtartotta, méghozzá Doutzen Kroessal az oldalán. Swanepoel egyébként azt írta a bugyis fotó mellé, hogy izgatottan várja, hogy új emlékeket gyűjtsön azokkal az emberekkel, akiket szeret. Jelentsen ez akármit is!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Excited to make new memories with people I love 💕

Candice Swanepoel (@angelcandices) által megosztott bejegyzés,