Nem fogadta kitörő lelkesedés Radics Gigi szilveszteri fellépését, aki a Life TV-ben énekelte el a Himuszt. Több néző/hallgató szerint is túldíszítette, "túlhajlítgatta" az énekesnő a dalt, ám ByeAlex szerint semmi gond nem volt egykori mentortársa éneklésével, sőt, szinte nem is ismer olyan embert, akibe annyi alázat szorult volna, mint a 23 éves Radics Gigibe.

ByeAlex hosszasan védelmezi az énekesnőt Insta-posztjában. Mint írja, szerinte gyakran bántják őt oktalanul, ő viszont mindig is büszke volt rá, most is az.

Hallottam, ahogy Gigi énekel a videón. És azt írják “széthajlítgatja”? Ismerem Gigit. Annyi alázat van benne, mint senkiben körülöttem! Nagyon nagy fegyelemmel énekel. Mindig odavagyok attól, ha meghallom a hangját. Zseniális tehetség van a kezünkben, mégis (nem csak emiatt), hanem egyébként is azt látom, hogy sokszor bántják ezt a fiatal, kedves embert. Én büszke voltam rá. Vagyok is. Nagyon-nagyon nehéz Himnuszt énekelni. Én nem egy feladat teljesítését, hanem valódi alázatot, szeretetet éreztem Gigi hangjában. Ti is szeressétek, becsüljétek őt

- írja az énekes közösségi oldalán.