Bár már megírtuk a Golden Globe-nyerteseit és vörös szőnyegének legfigyelemreméltóbb ruhakölteményeit, még egy cikk erejéig maradnánk a díjkiosztónál. A Daily Mail cikkje alapján ugyanis meg szeretnénk mutatni, mennyit változott Renée Zellweger és Brad Pitt, mióta utoljára a Golden Globe színpadán mondhattak köszönőbeszédet. 

Renée Zellweger idén a Judy c. filmjéért nyerte el a legjobb női főszereplőnek (dráma) járó díjat, és bár 2005-ben és 2007-ben is jelölve volt, legutóbb 2004-ben nyert a Hideghegy című filméért, ekkor a legjobb női mellékszereplőnek járó szobrocskát vehette át.  (Ennél korábban is győzött, 2001-ben a Betty nővérrel.) Az alábbi galériában láthatja, mennyit változott röpke 16 év alatt a színésznő. Bő másfél évtizeddel ezelőtt még kissé gömbölydedebb alakkal vette át az aranyglóbuszt, most, néhány plasztikai beavatkozás után, csont soványra fogyva jelent meg az eseményen. 

Érdemes megemlékezni Brad Pittről is, aki 2020-ban a Volt egyszer egy Hollywood filmnek köszönhetően zsebelhette be a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Golden Globe-ot. Bár többször is volt jelölve a színész, legutoljára 1996-ban nyert, a 12 majom c. filmjével, szintén a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában. A színész azóta elhagyta a körszakállát és Gwyneth Paltrowt, és magára szedett néhány szarkalábat, de a sármjával a 20. és a 21. században sem volt semmi gond.