Kardashianék különös módon reagálnak az Ausztráliában lévő krízishelyzetre. Amíg egy Kaylen Ward nevű Instagram modell meztelen fotókat küld azoknak, akik bizonyítani tudják, hogy legalább 10 dollárt adományoztak valamely szervezetnek, amelyek az ausztráliai erdőtüzeket igyekeznek felszámolni, a Kardashian-Jenner-klán Twitteren és Instagramon bosszantja az internetezőket.

Elsőként Kim Kardashian tweetje háborította fel az embereket. A celebritás összetört szív emojival a végén osztotta meg a világgal azon gondolatát, miszerint

A klímaváltozás valódi

Egy Twitterező gyorsan reagált is egy meglehetősen velős kommenttel, amiben arra kéri Kardashiant, hogy talán ne járjon mindenhova magánrepülővel. A hozzászólás természetesen népszerűbb lett, mint maga a kiírás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

lmaooaooaoaoaoao

exposing/gossip/tea (@teaupdating) által megosztott bejegyzés,

Kylie Jenner még ennél is kevésbé volt körültekintő. Ő ugyanis azon siránkozott az Instagramon, hogy Ausztráliában félmillió állat pusztult el az erdőtüzekben.

Megszakad a szívem

– fűzte hozzá, majd délután már a friss pedikűrét mutogatta, állati prémből készült papucsban.

Az internetezők nagy része ki is fejezte ellenszenvét a dologgal kapcsolatban, és bár Jenner csupán Insta-sztoriban követte el a szóban forgó szerencsétlen bakit, természetesen jó pár képernyőfotó készült róla, amelyeket meg is nézhet, ha lapoz egyet.