Hideg napra virradt, de az internet izgalmas hírekkel van tele. Balhé balhé hátán: tegnap a Velvet is megénekelte, hogy Hódi Pamela jogi lépéseket tesz volt férjével szemben, ugyanis Berki szerződést szegett, mikor kislányát jelenlegi párja kiskorú testvérével küldte haza Amerikából. Berki eddig még nem reagált a dologra. Közben pedig Curtis is összeakasztotta a bajszát egyik rapper kollégájával. Szabó Erika síbalesetet szenvedett, Varga Viktor pedig egy pucérkodós videóklippel állított emléket a nemrégiben elhunyt Benkő Dánielnek.  

  • Az alapszituációt tegnap részleteztük,  most annyival lehet többet tudni a Bors szerint, hogy amerikai utazásával kapcsolatban végig Berki felesége, Mazsi egyeztetett Hódival, aki állítólag kategorikusan kijelentette, hogy a hatéves kislánya nem utazhat haza egy kiskorúval. Ennek ellenére ez mégis megtörtént. Így perelni fogja egykori férjét.
  • Curtis, a Funktasztikus művésznévre hallgató zenésszel veszett össze, mégpedig azért, mert szidta őt az egyik dalában. A vita egy kissé elfajult.

 Hallottam ezt a pár sorodat... Mind a nyolc rajongódnak tetszeni fog tuti. Én nem írok neked egy fél sort sem, mert ahhoz legalább egy fél slágert kéne írnod. Viszont azt megígérem, ha találkozunk, leszakítom a fejedet!

– írta Curtis közösségi oldalán. Természetesen a másik rapper sem finomkodott, hasonló stílusban küldte el Curtist melegebb éghajlatra. A vitát Majka igyekezett feloldani. 

Most komolyan, miért csinálod ezt? Mikor lettünk mi olyan rosszban, hogy k*csögnek vagyunk beállítva állandóan? Ati máshogy kezeli ezt a dolgot és már támad, de ez azért ne legyen már furcsa. Évek óta minden k*csögnek elvagyunk mondva, és ha valaki nem úgy reagál, ahogy te szeretnéd, akkor csodálkozol? Mi a bajod velünk?

– írta Majka, akinek a Ripost cikke szerint végül sikerült rendezni a nézeteltérést.

  • Szabó Erika közösségi oldalán mesélt arról, hogy a síelés nem csak móka és kacagás.

A síelés szuper dolog, különösen ha az utolsó csúszások egyikén nem a homlokodon csúszol végig a pályán! Azért jó, hogy ma már a sielők nagy része használ sisakot - én is- így egy nem túl esztétikus karcolással megúsztam. Olyan Harry Potteres

– fejtette ki fotója mellett balesetének részleteit a színésznő.

  •  December 16-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Benkő Dániel, korábban közös dalon dolgozott Varga Viktor, amit most a zenész befejezett. 

A klip az én búcsúm Dánieltől. Meztelen lányok szerepelnek benne. Ahogy Dániel mondta mindig, csak a derű fontos az életben. De komolyan, mi a legfontosabb egy férfi számára? Az érzések és a nők

- mondta a zenész a Ripostnak.