Baukó Éva éppen egy hete mesélt arról, mennyire nehéz számára a párkeresés. Több alkalommal törölték már ugyanis a Tinderről, és mint kiderült, nem csak ezért van nehéz dolga. Legutóbbi Facebook-posztja szerint most már nagyon vágyna egy társra, és dolgozik magán, hogy ez megvalósulhasson.

A Való világból megismert Baukó Éva hamarosan 37 éves lesz, és ahogy az emberek általában, ő is számot vetett az újév kezdetén. Posztja szerint tisztában van a hibáival, de igyekszik maga mögött hagyni őket, ugyanis szerelemre, és családra vágyik.

Egy hónap múlva 37 éves leszek, 2020 van és egy újabb éven vagyunk túl, nehéz volt. Úgy érzem, hogy épp itt az ideje, hogy innentől kezdve minden év egyre csak jobb legyen, ehhez persze önmagamban is rendet kell tennem. Higgyétek el èvek óta tisztàban vagyok a hibáimmal : igen hirtelen vagyok, sokszor türelmetlen , nèha önfejű, ezáltal akaratom ellenére talán önsorsrontó is, de azt is tudom, hogy ezen csak én változtathatok. Ezen dolgozom már az új évben is, nagyon nehezen tudok elengedni dolgokat, amikhez ragaszkodom, de itt az ideje mindent hátrahagyni , ami rossz, még akkor is ha ez fájdalommal, magánnyal és nagy erőfeszítésekkel jár. Ami erőt ad, az az , hogy akik valójában személyesen is ismernek tudják; ki és milyen vagyok! Szeretném, ha mindenki, ezt a Baukó Évát ismerné. Erős vagyok, elszánt, rengeteg pofont kaptam az élettől, de mindig felálltam. A múltam és a megítélésem miatt nehezebb dolgom van mint másoknak, de remélem, hogy egyszer minden a helyére kerül. Egy szerető társról, és családról álmodom én is, mint bárki más..... Hiszek a sorsban, és tudom, ha magamat megtanulom szeretni, és rendet teszek belül is, talán már az idei év is más lesz mint az eddigiek: én csak ennyit kívánok magamnak. Boldog Új Èvàt , Boldog Új Életet

– írja közösségi oldalán Baukó Éva.