Ábel Anita a #Bochkor vendége volt, ahol a meghívott vendégek többek közt arról is beszéltek, miért mellőzik a színházak Damu Rolandot, aki már majdnem 5 éve szabadult a börtönből. A színésznő nem tartotta vissza markáns véleményét, mely szerint már a börtön előtt is megvolt a nem éppen pozitív híre Damu Rolandnak, akinek (legalábbis Ábel Anita szerint) elég nehéz természete van. 

Mégiscsak kollégáról beszélünk. Mi a szinkronban dolgoztunk együtt.. Tény, hogy van egy nagyon nehéz természete, és igazság szerint a börtön előtt már volt híre. Szóval mindenki tudta, hogy nem egy könnyű eset. De én azt gondolom, hogy ő igenis egy tehetséges színész.Nyilván kellene mellé egy olyan ember, aki rendbe teszi a gondolkodását, mert azzal a mentalitással, amivel gondolkozik, és irányítja az életét... Hát nem biztos, hogy odavezet, hogy a jövőben bárhova is hívni fogják

- idézi a színésznőt a Ripost cikke. 

A műsorban Ábel Anita utalt Damu Roland önálló estjére, melynek azért lett idejekorán vége, mert a színész összekülönbözött a műsorszervezőjével. 

Ha én azt gondolom, hogy ez az utolsó esélyem, és csinálok egy önálló estet, amiben az életemet, a fájdalmamat dolgozom fel, énekelek stb., és találok egy embert, aki ebben támogat, akkor nem veszek össze vele

- mondta Ábel Anita Bochkor műsorában, majd közölte, szerinte Damu Roland nem azért nem kap munkát, mert börtönben volt, hanem azért, mert nem tud változtatni a stílusán.