Múlt héten temették el Gesztesi Károlyt, de sokakban ugyanolyan élénken él a gyász, mint mikor értesültek a színész haláláról. Liptai Claudia akkor is írt közösségi oldalára egykori párjáról, és most is megható sorokkal emlékezett meg gyermeke apjáról. 

A színésznő megindítóan ír arról, mennyire fáj neki Gesztesi Károly elvesztése, és hogy a tragédiáig maga sem tudta, mennyire szerves részét jelentette a férfi az életének. 

Mindig tudtam, hogy szeretlek mint volt férjemet, kislányom édesapját, barátomat. De egy héttel ezelőttig magam sem voltam tisztában azzal, hogy ha te egyszer nem leszel az teljesen összeroppantja a lelkem. A lélek. Az egyik barátod fogalmazott úgy, hogy 185 centi lélek voltál. Az a szeretet áradat amit hallgattam az elmúlt napokban szinte már fájt. Állandóan küzdöttél azzal a félelemmel, hogy szeretnek e? Most üvöltve mondom gyere vissza Tobika és éld meg ezt a szeretetet. Ez az első tanítása ennek a tragédiának. Keresem az értelmet az értelmetlenségben

- írja Liptai Claudia Insta-oldalán, majd azzal folytatja, hogy a színész nélkül sosem lel már örök megnyugvásra. 

Egyúttal ígéretet tett, hogy helyette is vigyáz lányára, fiaira:

Ígérem neked, hogy vigyázok a kislányodra a fiaidra, mindenkire akit valaha megsimogattál a finom meleg papamaci kezeddel. Ma este a te színházad “bezár” de én nem búcsúzom mert arra gondolok, hogy elutaztál egy távoli tájra ahol most nem érlek el de ha eljön az idő újra találkozunk.