Csollány Szilveszter tornász 2000-ben szerzett olimpiai aranyérmet, most a TV2 Exatlon című vetélkedőműsorában látható. Az egyik adás felvételén azonban baleset érte, fejbevágta egy vasdarab a pályán, amitől felszakadt az arca. A balesetet így írta le:

A [pálya] végén volt egy tekerős elem, amiből ki kellett húzni a vasakat. Ahogy tekertem, vigyáztam arra, hogy a lábam ne ütközzön bele, viszont a tetején a cső pont nekicsapódott a szemüvegemnek, tulajdonképpen az szakította fel az arcomat.

Csollányt végül kórházba kellett vinni, ahol összevarrták a sebét, amiről fotókat a Blikknél lehet megnézni, ahol a sportoló további nyilatkozatai is olvashatók. Alább egy kevésbé horrorisztikus videót nézhet meg Csollány Szilveszterről.

További hírek:

  • Vastag Csaba most tett ki négy posztot az Instagramjára a január 5-én tartott Golden Globe-kiosztóról, ahol riporterként vett részt. Fotóin a háttérben-előtérben többek között Scarlett Johansson, Pierce Brosnan és Olivia Colman láthatók.
  • Zalatnay Sarolta azt nyilatkozta a Borsnak, hogy miután 2001-ben petefészekrákot diagnosztizáltak nála, a betegségből való felépülésben az segítette, hogy 53 évesen meztelenül pózolhatott a Playboynak.
  • Hódi Pamela arról posztolt az Instagramra, hogy most van a második évfordulója annak, hogy összejött a párjával. Hódi Pamela előző szerelme Berki Krisztián volt, ha valaki még nem tudná, mostani partnerét Tóth Bencének hívják, itt az Instagramja.
  • A 24.hu azt írja, hogy Stahl Judit többek között a következőket fogja mondani Rónai Egonnak az ATV-n ma este adásba kerülő műsorában, a Húzósban: „az embereknek egy ennyire nem szakrális világban szükségük van valamire, amire felnézhetnek. Erre most, ebben a nagyon nem szakrális világban ezek az úgynevezett celebek tökéletesek. De tudod: minden országnak olyanok a celebjei, amilyeneket megérdemel.”
  • A gyászhírek után Liptai Claudia legfrissebb posztja az Instagramon most arról szól, hogy elhatározták, vesznek egy kutyát lányának, Gesztesi Pankának.

Plusz készítettünk egy gyors összefoglalót három magyar modellről, akik a milánói férfidivathéten szerepeltek, őket itt tekintheti meg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csollány Szilveszternek felszakadt az arca az Exatlonban

A hírekben még: Liptai Claudiáék kutyát vesznek Gesztesi Pankának, Vastag Csaba pedig Scarlett Johanssonnal fényképezkedett.

2 · Jan 16, 2020 09:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments