Németh Sándor a sátánt említi Gesztesi Károly halála kapcsán

2020.01.16. 11:02

A legújabb Story magazin címlapján Stohl András szerepel menyasszonyával, de lap közöl egy anyagot Gesztesi Károlyról is, amelyben a Hit Gyülekezetének vezetője, Németh Sándor nyilatkozik a január 4-én 56 évesen elhunyt színészről.

A riportból kiderül, hogy Gesztesi Károly édesanyja révén került kapcsolatba a Hit Gyülekezetével, ahol meg is keresztelték, medencében, alámerüléssel – erről képet is közöl a lap. Németh Sándor azt mondja Gesztesiről, hogy másfél év után tudta leküzdeni alkoholfüggőségét, és már jól volt ugyan, de nagyon sokat dolgozott, és hiányzott neki a szerelem. A Hit Gyülekezetének vezetője ezt is nyilatkozta Gesztesi Károly haláláról:

Meggyőződésem, hogy nem Isten vette el az életét, ő azt szerette volna, hogy Karcsi éljen. Hisz Isten az életadó, az életfenntartó. Csakhogy a Bibliában van Istennek egy nagy ellensége, a sátán, az emberölő. Az ő keze van Karcsi halálában.

A Blikk ezek mellett arról ír, hogy Galambos Lajos, azaz közismertebb nevén Lagzi Lajcsi is Gesztesi Károlyra emlékezett a maga módján – az egy héttel ezelőtt tartott temetés után megint trombitált a sírjánál, majd nyilatkozott a lapnak. Többek között a következőket mondta:

Elképesztő, hogy a sírjától rá lehet látni a házára, és még az idősotthon is látható, bár Karcsi nyuggerháznak mondta, amikor a teraszáról megmutatta és felkiáltott: „Majd ide megyek!”

Galambos Lajos telefonján most egy Gesztesi Károllyal közös fotó a háttérkép.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Németh Sándor a sátánt említi Gesztesi Károly halála kapcsán

Egy héttel a temetés után a Hit Gyülekezetének vezetője a sátánt említi Gesztesi halála kapcsán, Galambos Lajos pedig újra trombitált a sírnál.

128 · Jan 16, 2020 11:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments