Óriási botrányt keltett Schobert Norbert Facebook-élőzéséből, amikor arról beszélt, hogy szerint a legtöbb házasság azért megy tönkre, mert a nők szülés után elhíznak, férjük pedig már nem kívánja meg őket. Markáns véleményére több celeb elítélően nyilatkozott, némi hallgatás után végül Rubint Réka is megszólalt.

Frissítés:

Rubint Instagramján egy hosszú-hosszú posztban foglalta össze, hogy mennyire elborzasztja a sok agresszív, negatív ember.

Leírom Nektek azt, amit gondolok! Nem a férjem nyilatkozatáról, mert aki ismeri Norbit, pontosan tudja, hogy milyen! Őszinte és néha nyers! Sokszor nem jól kommunikál, de egy biztos! Soha, senkit nem szeretne és szeretett volna megbántani. Szív-lélek ember, akit 19 éve tisztelek, szeretek! 

írta posztjában.

Már napközben is előjött egy-egy Insta-sztori, amiben Rubint elkezdte kifejteni a véleményét, aztán az üzletasszony szerda este úgy döntött, hogy tiszta vizet ön a pohárba, és kifejti véleményét az egész helyzettel kapcsolatban.

Két posztot is arra szentelt, hogy jobb belátásra bírja a gyűlölködőket.

A poszt megírására az a gyalázkodó, gyűlölettel teli, személyeskedő, valótlanságokat állítò mocsok olvasása sarkallt, ami a FB és Instagram oldalamat a napokban elöntötte. Nem magam miatt írok, hanem a családom és legfőképpen a gyermekeink miatt, akiket ocsmàny, emberhez nem méltò mòdon, ok nélkül bàntanak! Hangsúlyozom! Gyerekeket! A gyerekeinket! Éppen ezért kérném azokat, akik újfent csak trágár, emberhez mèltatlan, alpári stílusban fejtenék ki ebben a posztban is a vélemènyüket, tartsák magukban!

– írta, majd következő posztjában már az ügyben megnyilvánuló celebeknek is beszólt.

Ledöbbenve olvasom a trágárabbnál-trágárabb kommenteket, nyitom meg a profilképeket és szembesülök azzal, hogy akik átkozòdnak, nem fake, hanem valós szemèlyek. Igen! Anyàk, Apák, családalapításra vàro emberek, akik közöttünk élnek, közöttünk járkàlnak. Az utcàn. Fèlelmet keltő tèny ez! Hová tart a vilàg? Egyet soha ne feledj! A gyűlölettel teli lélek felemèszti és megbetegîti a testet! Bizony! Az lenne a legbölcsebb és legokosabb döntés, ha mindenki a saját hàzànak az udvarán söprögetne és néha-nèha mèlyen magàba nézne! Azt pedig, hogy a legtöbb “celeb” ráült a like vadászat hullàmvasútjára 2perc figyelemért, arròl inkàbb nem nyilatkoznèk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az előző poszt folytatása, mert sokan nem látják a kommentben: Tudjàtok rengeteg ilyen “nyílt seb” tátong az emberek életében, csak senki nem mer beszélni ròla. Vagy ha mer, akkor îgy jár! Tudom-tudom! A kommunikáció! Igen! Egyetértek! Átgondoltabban, megfontoltabban, tapintatosabban kellett volna ... de a tényeken nem vàltoztat. Sajnos rengeteg széthullott család van ... Ez tény! És rengeteg család egy 3. miatt hullik szét ... és nagyon sok esetben a problèma gyökere az, amiről Norbi beszèlt! Nem a várandós és most szült nőkre kièlezve, bár sikerült kiforgatni minden egyes mondatot, belekapaszkodni 1-1szòba. Nagyon sajnàlom, hogy elsiklott a kommunikàció, èn sokkal finomabban és máskènt motiválok, de úgy tűnik, hogy ez a “seb” rengeteg kapcsolatban tátong! Hiszen, ha nem tátongna, akkor nem okozott volna ekkora felbolydulást! Engem mégsem ez döbbentett meg ... sokkal inkább az, ahogy a gyermekeiket nevelő Édesanyàk, Édesapàk, Nagyszülők és embertàrsaink kommentelnek. A férjem véleményét százszorosan felülírja az a minősíthetetlen, elkeserítő, lelket megsemmisîtő , megdöbbentő düh, gyűlölet és átkozòdás a gyermekeink! és a szemèlyem irányàba, amivel én egyszerűen képtelen vagyok mit kezdeni! Ledöbbenve olvasom a trágárabbnál-trágárabb kommenteket, nyitom meg a profilképeket és szembesülök azzal, hogy akik átkozòdnak, nem fake, hanem valós szemèlyek. Igen! Anyàk, Apák, családalapításra vàro emberek, akik közöttünk élnek, közöttünk járkàlnak. Az utcàn. Fèlelmet keltő tèny ez! Hová tart a vilàg? Egyet soha ne feledj! A gyűlölettel teli lélek felemèszti és megbetegîti a testet! Bizony! Az lenne a legbölcsebb és legokosabb döntés, ha mindenki a saját hàzànak az udvarán söprögetne és néha-nèha mèlyen magàba nézne! Azt pedig, hogy a legtöbb “celeb” ráült a like vadászat hullàmvasútjára 2perc figyelemért, arròl inkàbb nem nyilatkoznèk. Térjünk majd vissza a “hangzatos” kijelentésekre 18! év házasság és 3 gyerek után😉❤️ Puszi Nektek! És köszönöm a rengeteg pozitív üzenetet! Mert van/volt abbòl is bőven❤️ Sokat jelent és nagyon sok erőt ad! Egy biztos! Mindenki képes vàltozni és vàltoztatni! Soha ne engedjètek, hogy a gyűlölet eluralkodjon a szívetekben!❤️❤️❤️

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,