Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor indít újabb villalakókat a halhatatlanság ösvényén az RTL Klub, illetve, hogy melyik csatornán milyen realityt terveznek indítani, de amíg kitalálják a kreatívok, hogy miként rugaszkodjanak neki egy újabb Exek az édenben, vagy Love Island stílusú műsornak, nézzünk rá az elmúlt évek műsorainak női szereplőire.  A teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány csinos reality szereplőt és felvázoltuk, hogy jelenleg mivel foglalkoznak. Az utóbbi időben egyébként is téma a valóságshowk női karaktereinek változása, frissülése, esetleg hanyatlása. Például, Molnár Anikó átalakulásairól gyakorlatilag havonta jelennek meg cikkek, illetve Baukó Éva is több posztot szentelt az ilyen témáknak az elmúlt időszakban. 

VV Seherezade - Nagy Vivien

Seherezade ugyan a médiában manapság már csak fogyasztómódszere kapcsán kerül be, bőszen posztolgat rajongóinak nem mindennapi fürdőruhás képeket. Igazság szerint a részéről teljesen mindegy, hogy február vagy éppen június van, az alul-dekoltált fürdőruhás képek egyfajta védjegyévé váltak.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🍏

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

   

VV Dóri - Török Dóra

VV Dóriról az utóbbi időben nem sokat lehet tudni, közösségi oldalai nem frissülnek, mindössze egyik rajongói oldalára kerül fel néha egy-egy fotó. Ennek az lehet az oka, hogy még 2019 őszén szembe került a törvénnyel. Akkor a Ripost számolt be arról, hogy a Való Világ hetedik szériájának szereplőjét kábítószer birtoklása miatt tartóztatták le. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Új profilkép. ❤️❤️😍

Török Dóra Imola (@vvdorafan) által megosztott bejegyzés,

 VV Vivien - Beteri Viviven

Amilyen hirtelen  árasztotta el a bulvárt Vivien élete a Való Világ kilencedik szériája után,  pont olyan gyorsan tűnt el, az egykori villapartner-halmozó ugyan aktív közösségi oldalain, de leginkább influenszerként igyekszik magát meghatározni, a reality múltra vonatkozó kérdésekt, pedig következetesen ignorálja. 

Exek az édenben Dia - Dubela diána

Dia egy igazi reality túlélő, ugyanis a szigeteken eszközölt párválasztás után sikeresen szerepelt a Viasat más műsoraiban, például az Ide süssben igyekezett megmutatni, hogy a párválasztási rítusok mellett a cukrászhabok készítéséhez is konyít valamit. Korábban számos cikk jelent meg arról, hogy ugyancsak az Exek az édenben című műsorban feltűnt Norbival hol szakítottak, hol összeverték egymást. Legutóbb a Love Islandban igyekezett újra nyitni a celeb élet felé, kevesebb, mint több sikerrel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

•S•E•A•

⚜️ DUBELA DIÁNA ANNABELLA ⚜️ (@dubeladiana) által megosztott bejegyzés,

Love islanland Nia - nia evan

A magát influenszerként is kamatoztató hölgy rövid szereplése a Love islandban nem hozta meg neki az elvárt sikert, azonban DJ karrierje a műsor előtt és után is szépen zakatolt.