DSC8952

Berki Krisztián már az első randin felültette Hódi Pamelát

2020.01.26. 08:38 Módosítva: 2020.01.26. 08:40

Berki Krisztián és Hódi Pamela kapcsolatának már évek óta vége, a két híresség azonban bizonyos nézeteltéréseit a mai napig sem tudta rendezni. A legtöbb probléma a gyereknevelésből fakadó ellenvéleményükből fakad, a múltkor is közös kislányuk utaztatása miatt alakult ki közöttük egy komolyabb vita. Ugyan kapcsolatuk sosem volt felhőtlen, már a kezdetek kezdetén is nehezen indult.

Hódi Pamela a Nyugi! Köztünk marad... című műsorban árulta el Szulák Andreának, hogy melyik volt a legkínosabb szituáció, amibe randevú kapcsán keveredett. Ez pedig nem volt más, mint a Berki Krisztiánnal való első találkája, amire az akkori focista elfelejtett elmenni.

Ezek után csak annyit írtam neki üzenetben, hogy „szép voltál”. Ezzel úgy gondoltam, hogy az ügy le is van zárva. Ő utána nagyon szerette volna, ha mégis megvalósulhatott volna ez a randevú, de nekem nem fért volna bele ezek után egy újabb esély. A kihagyott találkát azzal magyarázta, hogy akkoriban rádióban dolgozott, és ezért mindig nagyon korán kelt, így nemes egyszerűséggel elaludt, amikor a randira kellett volna jönnie. Később viszont egy véletlen folytán a sors összehozott minket. Akkor is megkörnyékezett, míg végül belementem egy új találkába

– mondta a műsorban Hódi.

Azt, hogy ezután mi történt, éveken át követhettük az Édes élet című műsorban. A szakítás óta már mindketten más mellett találták meg a boldogságot, ami pedig Hódit illeti, gőzerővel készül az esküvőjére.