A múlthét történéseiből kiindulva még mindig tart a viszály Vasvári Vivien és Fecsó között. Az üzletasszony azonban nem kesereg, hiszen remekül érzi magát új kapcsolatában. Tavaly november végén a Velvet is beszámolt arról, hogy Vasvári mellett egy új férfi tűnt fel, a jelek szerint pedig igazán jól alakul a kapcsolatuk.

Az üzletasszony a Bors szerkesztőségében járt, ahol számos részletet árult el új párjáról. Többek között azt, hogy nagyon jó vele a szex, illetve azt is, mikor mutatja be a férfit a nyilvánosság előtt.

A Mikulás hozta el nekem a páromat, ugyanis aznap ismerkedtünk meg, és bevallom, nagyon odáig vagyok érte. Majd Valentin-napon felfedem a kilétét, akkor először megmutatom őt a nagyvilágnak, mert nem szeretne szerepelni. Egyébként üzletember, édesapa, aki szintén válófélben van, szóval egész sok a párhuzam az életünkben. De ami a legvonzóbb benne számomra, hogy olyan férfi, akinek nagyon fontosak az érzelmek, a szeretet, az ölelés, a bújás, a csók, a testiség, és mindemellett igazi férfi, aki mellett végre nem én szerelek szekrényt

 – mondta a lapnak Vasvári Vivien, aki továbbá arról is értekezett, hogy még mindig bántja, hogy sportolói karrierje annak idején derékba tört sérülése miatt.

Mindemellett az üzletasszony arról is beszélt, milyen végzettségei vannak, és hogy bár sokan még mindig eltartott nőnek tartják, valójában szó sincs ilyesmiről.

Mezőgazdasági végzettségem van, folytattam üzleti tanulmányokat, műkörmös-pedikűrös vagyok és fogtechnikus is, ugyanis tudtam, hogy a sportkarrierem vége után valamiből élnem kell. Soha semmit nem toltak alám sem a szüleim, sem a pasijaim. Mindig és mindenért megdolgoztam, ahogy ma is reggeltől estig ezt teszem három vállalkozásban. És ellentétben a mendemondákkal, én is tehetős voltam a kapcsolataimban. De tudom, könnyebb elhinni, hogy egy nő csak a pasija mellett lehet jómódú

Az üzletasszony azt is elárulta, hogy vasárnaponként rendszeresen járnak templomba a gyermekeivel. Elmondása szerint tisztában van azzal, hogy sok az irigye, de ő ennek ellenére senkinek sem kíván rosszat.