Vasvári Vivien szeptemberben jelentette be, hogy Fecsóval külön utakon folytatják. Ezután többször is megszólaltak az üggyel kapcsolatban, az üzletasszony a múltkoriban könnyek között emlékezett vissza házasságuk utolsó hónapjaira. A jelek szerint azonban már nincs oka többé könnyeket hullajtani.

A HOT! Magazinnak adott interjúja szerint ugyanis Vasvári Vivien már nem szingli. Elmondása szerint sokszor csalódott már, azonban ez csak még inkább megerősítette abban, milyen párt szeretne maga, és a gyermekei mellé.

Nem akarok elkapkodni semmit, pláne elkiabálni, de alakulóban van egy kapcsolatom.Természetesen félek ismét kinyitni a szívem, főleg, hogy nemcsak magamra, hanem a lányomra is gondolnom kell. Annyi biztos, hogy nem szeretek egyedül lenni, és vállalom, hogy kapcsolatfüggő vagyok. Hamar szerelembe tudok esni, de ma már nem engedhetem meg, hogy elragadjanak az érzelmeim. Hosszú távon csakis olyan férfi jöhet szóba, aki elfogadja és szereti a gyermekeimet, aki legalább olyan egzisztenciával bír, mint én, és aki mellett azt érzem: megérkeztem

– mondta a lapnak Vasvári Vivien.