A karrierjét dekoltázsára építő Kinsey Wolanski ismét fürdőruhára vetkőzve okozott feltűnést. A módszer korábban már bevált, azonban most sokaknál kihúzta a gyufát, mivel Kobe Bryant halálát is belekeverte zavaros önreklámozásába. 

Már korábban is értekeztünk Wolanskiról, a Tottenham és a Liverpool BL-döntőjének első félidejében nyomott egy hatalmas önreklámot azzal, hogy mellhangsúlyos fürdőruhában szaladt végig a pályán. A módszer pedig hatásos volt, hiszen pillanatok alatt nőt milliósra követőinek száma. Azonban a modell szabados képeinek köszönhetően rendszeresen kerül az Instagram tiltólistájára, így újabb akcióra volt szükség ahhoz, hogy ismét érvényesülni tudjon a glamourmodellek kegyetlen világában. 

A szőkeség most az alpesisí-világkupa Schladmingban rendezett műlesikló-futamát választotta ki arra a célra, hogy emléket állítson Kobe Bryantnek. 

Az ügy a legutóbbihoz képest annyival problémásabb, hogy alapvetően ízléstelen egy ember halálát önpromócióra felhasználni, illetve míg egy focimeccsen maximum fejbe rúgják egy labdával, addig a sípályán komoly balesetet is okozhatott volna.