Nagyinterjút közöl a Blikk Jáksó Lászlóval, aki az utóbbi hetekben azért került be a hírekbe, mert a Sláger FM rádióadó reggeli műsorának új vezetőjeként meglepően keményen szólt be a konkurenciának. Sebestyén Balázsék műsorát ezúttal is kritizálta, saját adásához hasonlítva őket:

Én senkit sem akarok úgy a haveromnak hazudni, ahogy szerintem Balázsék teszik. Ez itt egy műsor, nem pedig valami spicces, egymás hátát csapkodó asztaltársaság.

Kifejtette, hogy a Balázsék műsort idejétmúltnak találja, majd a tévés terveire vonatkozó kérdésre adott válasszal egy kicsit odaszúrt a realitykben szereplő hírességeknek is.

A szakmában mindenki tudja, mi mit ér, mi az értékes műsor, mi nem. Azt már megbeszéltem tévés vezetőkkel, hogy dzsungelbe csótányt enni nem megyek, de nagyon szívesen röhögök azon, aki igen.

– mondta Jáksó László, utalva a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorra.

A facebookos kommentelési lehetőségünket ajánló doboz előtt még álljon itt Jáksó László véleménye a közösségi oldalról:

Azt azonban tudom, hogy például a közösségi oldalak mivel verik át a felhasználókat, ezért gyűlölöm is őket nagyon. Innen üzenem, hogy most azonnal takarodjon le mindenki a Facebookról, mert semmire nem való, csak tönkretesszük és eladjuk az életünket Mark Zuckerbergnek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jáksó László: „dzsungelbe csótányt enni nem megyek, de szívesen röhögök azon, aki igen”

A műsorvezető Balázsék mellett most a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben résztvevőknek, valamint a Facebooknak szúrt oda egyet.

18 · Feb 01, 2020 12:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments