A heti trend a Velvet rendszerint vasárnaponként megjelenő cikksorozata, amiben a téma mindig a divat/öltözködés, és amiben mindig lehet kedvencet választani, általában hat női híresség közül. Idén még nem volt magyar témájú heti trend, úgyhogy itt a remek alkalom, hogy visszanézzük a hírességek ezévi Instagram-posztjait, hogy összeszedjük, melyek voltak 2020 eddigi leglátványosabb ruhái. Dönteni nem könnyű és nem is kötelező: mindenesetre ha önnek van kedvence az alábbi hat közül, az oldal alján szavazhat!

Liptai Claudia

Liptai Claudia számára egy személyes tragédiával indult ez az év, de a színésznő-műsorvezetőnő a hónap közepén már Debrecen 18. jótékonysági báljának volt a háziasszonya. Bár különösebben nagy celebgálák idén januárban nem voltak Magyarországon, attól még ez a báli szezon! Kékes-lilás fényben csillámlik ez a klasszikus fazonú, földig érő, puffos-buggyos ujjú ruha, ez a póz meg ez a becsillanó fotó különösen passzol hozzá.

Sarka Kata

Hat képet mutatunk ebben a heti trendben (is), és a hat poszt közül a fenti, Sarka Katáé a legfrissebb, most a héten csütörtökön került fel az Instagramra. Ez nem egy báli vagy különleges alkalomra összeállított szett: Sarka Kata a címkék között jelzi, hogy az irodában viselte. Ahhoz képest viszont elég szexi és főleg jópofa, ahogy a szűk fazonú ruhán látható minta egy teljesen másmilyen szettet rajzol a viselőjére.

Tolvai Reni

Aki ismeri Tolvai Reni, bizonyára tudja, hogy az énekesnő meglehetősen merész az öltözködés terén is. Az utóbbi hetekből tőle a leglátványosabb minden bizonnyal ez a teljesen fehér ruha volt Kiss Márk tervezőtől. Miközben az estélyi felsőrészében van valami picit férfias, szigorú, szinte egyenruhaszerű, addig az összbenyomás mégis roppant nőies, sőt, deréktól lefelé szinte asszonyos. Illetve a szín miatt akár menyasszonyos.

Ördög Nóra

Baromi jó ez a fotó ebből a szögből Ördög Nóráról, nem? A helyszín a január 11-i, győri médiabál, és ha már a címben fent a csillámlást említem: csillámlik itt ám Ördög Nóra felsőrésze is rendesen! Ez a ruha a Zhoja márkától van, és az aranyló felsőrésznél is látványosabb a színátmenetes, uszályos alj, amit a műsorvezetőnő stílusosan húz lefelé maga után a lépcsőn.

Hosszú Katinka

De hogy ne csak az ilyen extranőies, királykisasszonyos, mesejátékba illő fazonokat mutassuk, jöjjön ötödiknek az olimpiára készülő Hosszú Katinka, aki az Iron Lady becenévhez hűen egy szigorú fazonú, kicsit igazgatónős nadrágkosztümöt vett fel egy hivatalos találkozóra. Akkor volt mindez, amikor az úszónő ekkor éppen Kínában utazott.

Wolf Kati

Ki az, akinek az öltözéke önnek a legjobban tetszett?

Wolf Kati volt a hatodik, aki nem maradhatott ki ebből az összeállításból, főleg ha éveleji csillámlásról van szó. Az énekesnő jelenleg A Dalban szerepel a Próbáld még című számmal, de ezt a posztot még január elsején tette közzé.

A helyszín a Papp László Sportarénának a színfalak mögötti területe, ahol Ördög Nóra férje, Nánási Pál örökítette meg Wolf Kati újévi fellépőruháját. Az aranyszínben csillámló dresszt Náray Tamás tervezte, és amilyen jól illik egy újévi koncertre, ugyanolyan simán el tudnám én képzelni egy diszkódíva partiruhatárában is. Nos, melyik ruha tetszett a legjobban? Ha van kedvence, kérjük, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A kedvenc ruháink idén eddig: Liptai Claudia kékben, Wolf Kati aranyban csillámlott

Hat telitalálat: Ördög Nóra a győri médiabálon húzta maga után színátmenetes szoknyáját, Sarka Katára meg egy másik szett volt rárajzolva. Ön szerint?

15 · Feb 02, 2020 05:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments