A heti trend vasárnaponként szokott megjelenni, és általában hat személyt mutatunk be benne, rendszerint hat nőt, akik közül olvasóink mindig megszavazzák, hogy szerintük kinek az öltözéke a legmenőbb, ki a legcsinosabb, ki a legjobban öltözött. A 2019-es év során is minden hetet egy-egy heti trenddel zártuk, és ha tehettük, az adott hét legfontosabb hazai celebeseményével foglalkoztunk a cikkben. Nos, esztendőzáró heti trendnek a sokéves hagyományoknak megfelelően alább összeszedtünk hat ilyen, 2019-es heti trendből hat győztest, hogy kiderüljön, kiket tartottak olvasóink az év legjobban öltözöttjeinek, illetve hogy közülük megválaszthassuk, ahogy szoktuk, az év nőjét. Vagy nem is feltétlenül nőjét... Nézzük csak!

Görög Zita

Borzasztó érzés, hogy 2020-ban nem lesz Story-gála, és így méginkább felértékelődnek a 2019-es emlékek. Köztük az is, hogy a bál után olvasóink Görög Zitát választották meg sokezer szavazattal a legszebbnek, ugyanúgy, mint 2018-ban. Egy klasszikus vonalú, vörös estélyi ez, olvasóink (és Görög Zita) talán azt értékelték benne, hogy bár igen látványos, mégsem vonzza túlságosan önmagára a tekintetet, hanem inkább kiemeli viselője szépségét. Hjaj, hova lehet majd ilyen ruhákat felvenni 2020-ban Magyarországon...?!

Dobó Kata

Dobó Kata első rendezése volt a Kölcsönlakás című film, aminek a premierjét szintén még a báli szezonban tartották. A színésznőként megismert híresség egy térdig érő, szimmetrikus kivágásokkal díszített, fekete ruhát viselt, és ezzel nem túl nagy meglepetésre meg is nyerte a szavazást. Amin mégis megütköztünk egy kissé, az az volt, hogy Dobó Kata csak éppen, hogy nyert, és ráadásul nem egy másik színésznő volt a második helyezett, hanem Ganxsta Zolee!

Istenes Bence

De márciusban még így is eléggé meghökkentünk először is azon, hogy Istenes Bence egy piros mackóban ment el a televíziós újságírók díjkiosztójára az estélyiruhás nők közé, másodszor pedig azon, hogy ezt a húzást olvasóink annyira értékelték, hogy ezúttal Istenes Bence nyerte meg a közönségszavazást, természetesen ő itt a címben emlegetett kakukktojás a sok estélyi ruhás nő között. A heti trendekben mindig jól szereplő Ónodi Eszter ezúttal csak a második helyezett lehetett egy piros Adidas-melegítő mögött.

Tatár csilla

Márciusban volt divathét is Budapesten, ebből is összeállítottam egy heti trendet, és itt már rutinosan betettem egy férfiindulót is a nők közé, hiszen Istenes Bence győzelme óta az öltözködés már hivatalosan is egy koedukált játék. A férfiinduló ezúttal a később egy saját heti trendben is bemutatott Lakatos Márk volt, de a győzelmet nem neki sikerült megszereznie, mert olvasóink ezúttal Tatár Csilla bájának és színes szegélyű szoknyájának nem tudtak ellenállni. Ahogy az Instagramon az egyik kommentelő meg is jegyzi: „El vestido te va de maravilla. Muy guapa.” (Azaz: „Csodásan áll neked ez a ruha. Nagyon csinos.” Ki gondolta volna, hogy Tatár Csillának spanyolul beszélő követői is vannak?!)

Nagy Réka

A Story-gála előreláthatólag csak 2020-ban marad ki, aztán visszatér majd, a magyar Playboy viszont 2019-cel véglegesen megszűnt. A lap rendezett azért még egy gálát áprilisban, amikor a megszüntetést még csak nem is sejtettük, az eseményről pedig egy heti trendben is megemlékeztünk annak rendje és módja szerint, tettük ezt már csak azért is, mert többek között Rubint Réka sem hiányzott. A szavazás győztese azonban egy kevésbé ismert személyiség, ráadásul egy másik Réka lett: Nagy Réka modell-színésznő, akire többek között az Aranyéletből is lehet emlékezni. Szerették olvasóink 2019-ben a fekete, szimmetrikus mintájú ruhákat, ez már fent, Dobó Katánál is kiderült. Hát íme még egy példa erre a trendre.

Gera Marina

Ki legyen az év legjobban öltözöttje?

A kiöltözős-gálázós-hetitrendezhető események általában az év első felében szoktak lenni, 2019 második felére sem jutott belőlük sok, de szerencsére itt volt a Seveled című film premierje pár héttel ezelőtt. Gera Marináról korábban nem sokat írtunk, de a színésznő ekkor nyert egy nemzetközi Emmy-díjat, majd utána a velvetes közönségszavazásban is győzött, ez a felsliccelt, fekete-vörös ruha ugyanis nagyon bejött olvasóinknak. Nézze meg a fotókat a képre kattintva, aztán, ha van véleménye, szavazzon! Ön szerint ki az év legjobbja?

Sőt, ha 2019 győztese megvan, tudjuk meg folytatni! A '10-es évekre visszatekintő sorozatunkban ugyanis az évtized legjobbja versenyt is beindítottuk, ha ott még nem szavazott, kattintson tovább erre a linkre!