A Daily Mail birtokába jutott egy hangfelvétel, amelyen Amber Heard beismeri, hogy bántotta Johnny Deppet.  A színésznő többek közt edényeket és vázákat vágott volt férjéhez egy 2015-ös veszekedés során. 

Az anyagról – amelyet, mint a Mail állítja, az egykori házasfelek kölcsönös megegyezéssel rögzítettek, és amelyhez hasonlóból még több is rendelkezésükre áll  – készült leirat szerint Heard 2015-ben egy heves vita során bántalmazta a férjét, aki ezután arról beszélt, mennyire fél tőle, hiszen már korábban is fajult tettlegességig egy-egy vitájuk. Szóba kerül, hogy ki mivel és hogyan ütötte meg a másikat, és mentegetik is magukat, arról beszélve, ki tehet arról, hogy rendszeresen bántalmazzák egymást fizikailag.

Johnny Depp és Amber Heard 2015-ben házasodtak össze, és 2017-ben váltak el. A keresetet a színésznő 2016 májusában adta be. M ég abban az évben, augusztusban közleményben jelentették: kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, de a szereteten alapult, és egyikük sem tett hamis kijelentéseket vagyoni előnyök reményében.  Közös gyerekük nincs.